CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Drept la replică din partea viceprimarului Liviu Dumitrache

- Social -

Drept la replică din partea viceprimarului Liviu Dumitrache

Am primit un drept la replică din partea viceprimarului municipiului Câmpina, Liviu Dumitrache, în urma articolului ”La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai”.

Din păcate, dreptul la replică prezentat de Liviu Dumitrache este exact pe modul său de lucru, cu extrem de puține lucruri concrete și fără nicio legătură cu realitatea. Astfel, printre altele, Liviu Dumitrache ne precizează, subliniind chiar la propriu, că nu a participat la nicio ședință cu părinții din vreo școală, cu excepția celei unde se află copilul său, dar nu a spus nimeni așa ceva... Noi nu asta am scris și poate că domnul viceprimar ar trebui să recitească articolul în cauză. 
Sunt multe astfel de ”inexactități” în documentul transmis de Liviu Dumitrache, dar nu are rost să insistăm asupra acestora. Oricum, a reacționat ca un om care se știe cu musca pe căciulă, iar substanța ”dreptului său la replică” este aproape la fel ca și activitatea sa... invizibilă. De asemenea, trebuie să mai facem o precizare. Nu suntem obligați să-i comunicăm domnului viceprimar data postării dreptului la replică și nici să-i trimitem link-ul corespunzător, așa cum a solicitat. Să intre pe site și să citească. Suntem convinși că are timpul necesar.


26 Sep 2023 07:41 790 vizualizari


Comentarii


  • 26.09.2023 13:15 diss Câmpina are vice-primar? Pe bune? Nu pot să cred, nu am auzit nimic despre acest individ.De fapt reafirm câ acest oraș ”beneficiază” de cea mai slabă administrație, ever.De ce ar face acest politruc notă discordanta? Vorba aceea: timpul trece, proiecte și realizări zero barat dar leafa, deloc mică, + indemnizații pentru ședințe sau pentru că ...bate vântul = bani mulți, nemeritați desigur.
1281 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1850 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3101 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1232 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV