CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

- Editorial -

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

Parcurgând anul 2023, au fost doar câteva conferințe și declarații de presă, susținute de PSD și Partidul Câmpina Curată. A fost mai întâi o conferință prin februarie, unde social-democrații au anunțat proiectele pe care le vor propune pentru bugetul local, și apoi, în luna mai, conferința în cadrul căreia a fost lansat candidatul acestei formațiuni politice pentru Primăria Câmpina, Irina Nistor. De asemenea, Partidul Câmpina Curată a organizat mai multe declarații de presă, pe teme punctuale, concrete. Atât. Nu mai există și alte partide?
Și, totuși, de ce nu utilizează partidele politice din Câmpina mai des acest instrument de civilizație și normalitate - conferința de presă? Oare nu au ce să spună? Se tem că ar putea primi întrebări incomode? Chiar și așa, dacă nu te poți descurca să răspunzi unor întrebări legate de viața urbei, de ce să vrei să o reprezinți? Când merg pe stradă, oare, politicienii locali nu stau de vorbă decât cu cei care îi laudă? Dacă pe cei din apropierea puterii locale i-am putea înțelege, în schimb, pe cei din opoziție chiar că nu! Dacă nu sunt asculați în ședințele Consiliului Local, dacă nu au nicio altă "tribună", atunci de ce? Doar pentru că există rețelele de socializare unde poți posta orice, oricând și apoi să numeri like-urile? Nu vom încerca să dăm răspunsuri, dar este un soi de amărăciune... Unde sunt vremurile când partidele mari aveau periodic conferințe de presă? Unde sunt vremurile când Primăria organiza de două ori pe lună conferințe de presă? Politicienii locali de astăzi ar trebui să înțeleagă că și aceste întâlniri cu mass-media reprezintă o formă de respect față de alegătorii lor, o modalitatea de a le comunica oamenilor ce au făcut, ce idei și proiecte au, ce îi nemulțumește și ce soluții au găsit.
Sigur, apropierea campaniilor electorale multiple de anul viitor va aduce mai multe întâlniri ale politicienilor cu reprezentanții presei, dar ne-am bucura sincer dacă astfel de conferințe ar deveni o obișnuință și nu... o excepție.


14 Dec 2023 20:38 1851 vizualizari


Comentarii


  • 15.12.2023 15:35 diss Este foarte simplu! Care partide, care politicieni, ce să ne spună? Partidele , toate, s-au prezentat în fața alegătorilor cu niște oameni nepregătiți, fără studii de specialitate ,fără absolut nicio abilitate/ aptitudine pentru funcțiile deținute vremelnic , deci ce să ne spună în conferințele de presă? Cămpinenii au sperat , degeaba, că după dezastrul Tiseanu se va schimba ceva dar actuala administrație le-a demonstrat că se poate și mai rău. Deci mai bine tac iar ăștia nou apăruți, PCCde exemplu, sunt exact ca toți ceilalți, își fac campanie cu nerealizările actualei administrații și promit pielea ursului din pădure: de exemplu dărâmarea ”circului foamei”, reabilitarea cinematografului...bla, bla, bla.Deci aceiași Mărie cu altă pălărie.
  • 15.12.2023 09:47 Ioana Pe Facebook când cineva vrea să comunice ceva este sigur că mesajul nu este răstălmăcit și poate purta un dialog cu cei interesați. În presă, nu de puține ori, se preia doar o parte din declarațiile făcute în conferință și se adaugă o interpretare proprie care nu întotdeauna este corectă. De exemplu: de ce de la conferința PCC nu ați scris nimic despre carte? Cartea cu nerealizările primarului.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1715 vizualizari 15 Feb 2024 07:09 În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

Se apropie alegerile locale. Pentru a progresa noi, ca și comunitate, probabil că este necesar ca de la un ciclu electoral la altul să schimbăm câte ceva, mai ales acolo unde sunt identificate unele probleme. Iar dacă în rândurile candidaților pare mai greu, măcar electoratul ar trebui să devină mai pretențios și să le ceară celor care le bat la ușă în precampanie și campanie mai multă responsabilitate.

citeste mai mult
2571 vizualizari 05 Jan 2024 11:33 Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
2231 vizualizari 31 Dec 2023 10:44 PETARDAȚII

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
4512 vizualizari 08 Apr 2023 15:00 De ce nu ar trebui publicate și, implicit, încurajate acte de teribilism de genul celui întâmplat la școala din Pietriceaua?

De ce nu ar trebui publicate și, implicit, încurajate acte de teribilism de genul celui întâmplat la școala din Pietriceaua?

De câteva zile face vâlvă la nivel național o înregistrare video cu niște copii teribiliști de la școala din satul Pietriceaua, comuna Brebu, copii care au făcut gesturi osbcene și o întreaga scenă demnă de un club de noapte la adresa profesoarei lor de limba engleză.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV