CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. A fost montată o oglindă rutieră pe Calea Doftanei la intersecția cu Aleea Magnoliei

- Actualitate -

Primim de la cititori. A fost montată o oglindă rutieră pe Calea Doftanei la intersecția cu Aleea Magnoliei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne semnala în urmă cu ceva vreme, la finalul lunii august, de riscul rutier major existent pe Calea Doftanei la intersecția cu Aleea Magnoliei.

Vă reamintim că locuitorii din zonă, de pe Calea Doftanei, își parchează mașinile pe trotuar, obturând aproape integral vizibilitatea, astfel că orice ieșire de pe această alee în Calea Doftanei devine un adevărat joc de-a alb-neagra cu viețile oamenilor de aici. Situația este cu atât mai gravă cu cât în zona respectivă, pe Calea Doftanei, se circulă cu viteză destul de mare, astfel că și dacă ar fi observată o mașină care iese de pe Aleea Magnoliei, riscul producerii unor accidente rutiere grave, cu posibile urmări, este foarte ridicat. Oamenii veneau și cu soluții, una dintre acestea fiind montarea unei oglinzi rutiere pentru a se putea asigura șoferii care ies de pe Aleea Magnoliei. 
Ei bine, zilele trecute, administrația locală a montat o oglindă rutieră la intersecția respectivă, spre marea bucurie a locuitorilor de pe această alee. Așa cum am anunțat de fiecare dată, salutăm orice intervenție care este în folosul oamenilor.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


20 Oct 2023 20:04 2188 vizualizari


Comentarii






478 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1701 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2560 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1657 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV