CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

USR Câmpina cere abrogarea ordonanței care aduce modificări Codului Penal și așteaptă reacții și de la partidele cu reprezentare în Consiliul Local

- Politică -

USR Câmpina cere abrogarea ordonanței care aduce modificări Codului Penal și așteaptă reacții și de la partidele cu reprezentare în Consiliul Local

Prin intermediul unui comunicat de presă, USR Câmpina solicită public abrogarea OUG 13/2017 aprobată de Guvern marți noapte și își manifestă sprijinul pentru toți cei care protestează pașnic în țară împotriva subminării statului de drept. USR așteaptă o poziție oficială pe acest subiect și din partea celorlalte organizații câmpinene ale partidelor politice.

Iată comunicatul de presă remis de organizația locală a Uniunii Salvați România:

"Organizația USR Câmpina solicită public abrogarea Ordonanței de urgență” care, printre alte modificări aduse Codului Penal, dezincriminează abuzul în serviciu, ducând astfel la închiderea unui număr mare de dosare penale și la pierderea unui miliard de euro, prejudiciu adus României de către demnitari sau funcționari publici.
De asemenea, ne manifestăm sprijinul pentru sutele de mii de oameni care protestează pașnic în toată țara, inclusiv în Câmpina, împotriva subminării statului de drept din Marțea Neagră 2017, de către ”monstruoasa coaliție” PSD-ALDE. De altfel, în aceste zile, pe lângă depunerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Grindeanu-Dragnea, parlamentarii Uniunii Salvați România protestează non-stop în clădirea Palatului Parlamentului, în sala de ședințe a Camerei Deputaților.
De asemenea, așteptăm la nivel local o poziție oficială pe acest subiect din partea filialelor câmpinene ale partidelor reprezentate în Consiliul Local – PNL, PSD, PMP, ALDE. Credem că este de mare interes pentru cetățenii orașului să cunoască punctele de vedere ale conducerii și membrilor acestor partide, mai ales din partea celor care ar putea beneficia de prevederile acestei Ordonanțe ”de urgență”. Suntem curioși dacă în filialele câmpinene ale partidelor aflate la guvernare – PSD și ALDE – mai există oameni cu minimă decență și onoare, care să își manifeste dezaprobarea față de abuzul de putere săvârșit în aceste zile. De altfel, susținerea fermă a unor principii ar trebui sa contribuie la corecta informare a câmpinenilor cu privire la onestitatea politicienilor care conduc sau influențează destinele orașului".
(Biroul de Conducere al USR Câmpina)

(Sursă foto - pagina de Facebook a Uniunii Salvați România)


02 Feb 2017 12:37 6610 vizualizari


Comentarii


  • 08.02.2017 10:54 cosmin Abrogarea OUG 13/2017 nu cred ca va veni niciodata , indiferent ce se va intampla , indiverent ca vor iesi 1000000 de oameni in strada in toata tara , sunt interese atat de mari in aceasta lege incat sunt foarte putini oameni care inteleg ``necesitatea`` ei.
  • 07.02.2017 08:55 As Pacat...Asa politicieni ne dorim?Desi tineri fiind(sens in care ne pusesem mari sperante) nu au nici un crez.S-a abrogat ordonanta pe justitie asa cum ati dorit initial.Nici asta nu va multumeste.Acum veniti cu alte pretentii.Aveti un ideal?Nu considerati ca sunteti manipulati?Dupa gandirea dvs.,politica se face in strada?Opriti-va cand inca se mai poate,nu ne blocati strazile...Multe ar fi de comentat...
  • 03.02.2017 23:16 Aaaa Ceva proteste la Campina se fac?
5215 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4041 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1843 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2107 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV