CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Revoltă în rândurile liberalilor câmpineni. ”Am fost vânduți!”

- Politică -

Revoltă în rândurile liberalilor câmpineni. ”Am fost vânduți!”

UPDATE - După publicarea articolului, un alt consilier local liberal în funcție, Viorel Bondoc, a anunțat că se retrage de pe lista de candidați la alegerile din 27 septembrie 2020, motivele fiind cele invocate și de colegii săi Adrian Dochia și Enache Dragomir.

Decizia conducerii județene a Partidului Național Liberal privind alianța cu USR-PLUS la Câmpina, susținerea lui Cătălin Florescu ca și candidat comun la Primărie și listă comună pentru Consiliul Local, a provocat o mare nemulțumire în rândurile liberalilor câmpineni. ”Am fost vânduți!”, a declarat Adrian Dochia, unul dintre liberalii care aveau mari șanse să ocupe un loc eligibil pentru Consiliul Local Câmpina la viitoarele alegeri locale din 27 septembrie.

De altfel, doi dintre cei șapte actuali consilieri locali câmpineni din partea PNL, Dragomir Enache și Adrian Dochia, au anunțat public că nu doresc să mai candideze pentru un nou mandat în condițiile actualei alianțe gândite la Ploiești și pentru care nimeni din Organizația PNL Câmpina nu a fost consultat. Durerea liberalilor este cu atât mai mare cu cât liderii județeni au decis să sacrifice candidatura primarului în funcție și președinte al organizației locale, Horia Tiseanu, pentru voturile pe care USR-PLUS le-ar aduce lui Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.
”Nu doresc să mai candidez pentru un nou mandat de consilier local. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și le doresc succes viitorilor consilieri locali PNL”, ne-a declarat Dragomir Enache, decanul de vârstă al consilierilor câmpineni, fost consilier județean, dar și fost președinte al PNL Câmpina. ”Am fost vânduți! În aceste condiții, îmi retrag candidatura pentru un nou mandat de consilier local”, a afirmat și Adrian Dochia, în prezent consilier local PNL.
Acum, rămâne de văzut cum vor gestiona Iulian Dumitrescu și conducerea județeană a PNL situația extrem de tensionată pe care au creat-o la Câmpina. O situație delicată și pentru noii lor aliați, cei din USR-PLUS, care sperau într-o colaborare bună, la Câmpina, cu colegii din PNL, dar care, în realitate, s-ar putea să nu aibă cu cine colabora.


01 Aug 2020 16:54 5720 vizualizari



Comentarii






  • 10.08.2020 10:54 hotia Tiseanu a tradat pe toata lumea... o ... adevrata...nu stiu cum mai are obraz sa iasa in oras...
  • 08.08.2020 21:07 Popa Dezastru,pleaca somitatile vine apocalipsa,mentalitate comunista ,au si alte forme de protest ,de ex.greva foamei in parc la ceas,hehehhe le dam noi de mancare.Apropo si cat a fost pretul vanzarii ?in euro sau dolar?Huo
  • 02.08.2020 17:19 Alice Cine gândește cu capul lui își da seama ca e momentul sa o ia de la capăt și sa rămână uniți!
  • 02.08.2020 11:59 Tase Tănăsescu Singurul care a trădat este fostul primar Tiseanu. L-a trădat pe Florin Anghel, și-a trădat colegii la alianțele cu PLD și PNDC (l-a luat consilier personal pe alin moldoveanu după ce și-au spart capetele în campanie), și-a tradat apropiații și familia, și-a trădat colegii de partid când îi punea să voteze tot felul de matrapazlâcuri, și cel mai important și- a trădat alegătorii, aducând orașul în paragină. Acum când i s-a cerut să se retragă elegant (poate chiar înainte de o condamnare) încearcă să distrugă totul în calea sa. Manipulează și minte. Deci, cine a trădat?
  • 01.08.2020 22:33 Mihai Foarte bine faceți. Fără voi o sa dispară Câmpina de pe harta... O sa vadă ei....
  • 01.08.2020 19:51 Ioana Marin Foarte bine ca pleaca si ei. ..Sunt prafuiti
  • 01.08.2020 19:50 Tudor Am fost vânduți? Să răspundă Tiseanu la întrebarea asta. Stați uniți fraților. Pentru voi este mai bine că pleacă.
  • 01.08.2020 19:47 Cori Gr. Nu mai aveti locuri asigurate pe liste si de aceea va plangeti sau ce? Bine ca ati scapat de Tiseanu.Asta conteaza. Sa vina alti oameni.
  • 01.08.2020 19:28 Alexia Pop Dragi Pnl isti, voi nu ati trait in Campina in ultimii ani? Plangeti dupa Tiseanu, dar nu a facut nimic. .. chiar sunteti orbi? Voi aveati pretentii sa castigati cu el in frunte? Sunteti penibili
  • 01.08.2020 18:56 Vlad Sunteti naivi si ii faceti jocurile lui Tiseanu care se da victima... mai vb ca mi se face rau cand vad cum va manipuleaza.
  • 01.08.2020 17:57 The Mask Ramai uimit , acesti oameni nu inteleg ca in Campina e vremea pentru o schimbare masiva in randul administratiei locale,cetatenii vor altceva si bunul simt trebuie sa primeze.Nimeni nu e numit pe viata in functii administrative insa trebuie sa ai si vointa sa sti sa te retragi la un moment dat.E valabil si pentru consilieri.Avem nevoie de oameni noi in administratia campineana.E suficient cat au stat pe scaune politicienii actuali.Ma refer mai ales la pesedeu si Pnl.In acest an avem trei candidati care merita sa ocupe functia de primar al orasului.Eu le urez succes domnilor Liviu Briciu,Alin Moldoveanu si Catalin Florescu si cel mai bun dintre ei sa castige.P.S. Personal , eu imi doresc sa vina in fata campinenilor cu echipa de consilieri locali (valabil si prezentarea unei echipe de suport tehnic si administrativ) pentru a ne prezenta programul lor administrativ pentru oras si prioritatile de investitii.Vreau sa aud si un program de atragere a fondurilor europene si prezentarea unei echipe care sa se ocupe strict de acest capitol.Ii sfatuiesc sa renunte la promisiuni electorale.Campinenii vor fapte,investitii private,un oras modern ,civilizat,european si de ce nu SMART.
1444 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
588 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2001 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1806 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV