CONTACT

Instanța a respins pentru a doua oară suspendarea hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran

- Actualitate -

Instanța a respins pentru a doua oară suspendarea hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran

Cea de-a doua cerere de suspendare a hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran, parcarea subterană, pasajul subteran pietonal, regenerarea urbană de la suprafață, dar și asocierea cu Consiliul Județean Prahova, a fost respinsă miercuri, 9 august, de instanța Tribunalului Prahova, Secția Contencios Administrativ.

La mai puțin de o lună de la respingerea unei cereri similare, de suspendare a hotărârilor Consiliului Local Câmpina, dar venită din partea asociațiilor Câmpina Curată și Pentru Câmpina, instanța a decis să nu accepte suspendarea acelorași hotărâri și în plângerea formulată de un număr de 53 de câmpineni.
De această dată, instanța a considerat ca neîntemeiată cererea de suspendare, respingând în același timp mai multe excepții invocate de juriștii Primăriei Câmpina.
Sigur, așa cum s-a întâmplat și în speța din urmă cu aproximativ o lună, acum s-a judecat doar suspendarea respectivelor hotărâri ale Consiliului Local Câmpina, judecata pe fond, în ambele cazuri, va urma.


09 Aug 2023 15:52 4533 vizualizari


Comentarii






  • 10.08.2023 17:00 Cetățeanul Un oraș cu un trecut frumos și o istorie frumoasa. Din păcate, ultima administrație nu s_a ridicat la un nivel al așteptărilor, iar actuala administrație are în frunte, un primar cu condamnare definitiva, deci un penal, un viceprimar, dintr-o altă lume, și consilieri (nu toți), care, la nivel de gândire sunt echivalent cu o grădiniță.
  • 09.08.2023 18:11 diss Care justitie? Cea care face scapati toti marii infractori, cea care il salveaza pe piedone, cea care albeste tortionarii care l.au ucis pe disidentul Gh. Ursu, cea care dupa 35 de ani nu a fost in stare sa dea un verdict in cazul Revolutiei, cea care incaseaza pensii si salarii nesimtite, cea care deschide dosarul pentru nenorocirile din 10 august 2018 doar ca sa il inchida…??? Nu ,multumim!
  • 09.08.2023 16:19 Amelia Sa trăiti don’ Pruna! Va faceti bine treaba de consilier al primarului... !
3186 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3279 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4324 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3684 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV