În instanță, pro-pasaj vs contra-pasaj 1-0, dar bătălia continuă

Actualitate (Categoria articolului)

Disputa privind celebrul pasaj subteran din centrul municipiului Câmpina a ajuns în instanță, așa cum CâmpinaTV.ro a prevăzut cu multe luni în urmă. 

Vă reamintim că Asociațiile Câmpina Curată și Pentru Câmpina au solicitat revocarea hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran. Cum administrația câmpineană a refuzat revocarea acelor hotărâri, s-a ajuns în instanța de contencios administrativ, iar la primul termen cele două asociații au solicitat suspendarea aplicării hotărârilor locale în discuție până la soluționarea cauzei. 
Instanța s-a pronunțat și a decis respingerea suspendării hotârărilor, admițând excepția formulată de Primăria Câmpina privind lipsa de interes din partea celor două asociații. Practic, acestea trebuiau să demonstreze instanței că au și un interes privat, nu doar unul public pentru a solicita suspendarea și revocarea hotărârilor privind pasajul subteran.
Este o victorie a susținătorilor pasajului, dar au câștigat doar o etapă, nu și bătălia. Cu alte cuvinte, disputa din instanță va continua...

2202 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 14.07.2023 05:33 Care justitie? Care instanta? In primul rand un asemenea proces nu poate fi judecat la Campina, nu ca in alta parte justitia ar fi mai corecta. Cum anticipam “ ordinul de la partid” se executa, orasul va fi distrus de incompetenta si dorinta aberanta a unui primar care, parerea mea, nu a facut absolut nimic notabil pentru oras. Singura scapare ar fi noile alegeri dar ma indoiesc de capacitatea campinenilor de a se trezi iar “ baietii destepti” nu stau degeaba, ei lucreaza tot timpul…Campina , la fel ca toata Romania, este intr-un mare rahat!

Actualitate

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2631 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

333 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.