Mai multe zone din Câmpina și Poiana Câmpina nu au apă potabilă nici joi la prânz, la mai bine de 36 de ore de la sistarea furnizării

Social (Categoria articolului)

Alimentarea cu apă potabilă în municipiul Câmpina și o mare parte a comunei Poiana Câmpina a fost oprită marți, 4 septembrie 2018, la ora 23.00, pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a conductelor noi, introduse pe străzile Calea Doftanei, Ecaterina Teodoroiu și B.P. Hasdeu. După cum a anunțat HidroPrahova, alimentarea cu apă se reia miercuri seară, la ora 22.00, deci după aproape 24 de ore.

Din păcate, joi la prânz încă mai sunt străzi din Câmpina și Poiana Câmpina unde nu curge apă, spre marea (și justificata) nemulțumire a locuitorilor. Potrivit informațiilor furnizate de Dispeceratul HidroPrahova, furnizarea apei nu s-a putut relua peste tot deoarece... s-a acumulat mult aer pe conducte, dar există echipaje de intervenție pe teren, care încearcă să rezolve problema astfel încât alimentarea cu apă să fie posibilă în cel mai scurt timp. Aceasta este explicația primită de noi de la HidroPrahova.

Citiți și Câmpina și Poiana Câmpina nu vor avea apă potabilă timp de aproape 24 de ore

3069 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

804 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1288 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

988 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.