Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina), patru medalii în două zile la Campionatul de Nataţie al Municipiului Bucureşti

Sport (Categoria articolului)

La Bazinul Olimpic de la Izvorani s-au desfăşurat, sâmbătă şi duminică, finalele Campionatului Municipiului Bucureşti la Nataţie. Câmpina a fost reprezentată la această competiţie de un singur sportiv - Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina, antrenor Gabriel Cojocaru), care a reuşit să obțină patru medalii, dintre care trei de aur, în cele două zile ale concursului.

În prima zi a întrecerilor, Iarina Cojocaru a câştigat probele de 50m liber şi 50m bras, pentru că duminică să câştige proba de 50m fluture şi să sosească a doua la 50m spate, într-un final controversat, mulţi dintre cei prezenți susținând că Iarina a câştigat de fapt şi această probă. Astfel, prin această sportivă extrem de talentată și muncitoare, nataţia câmpineană a obţinut la competiţia de la Izvorani patru medalii (trei de aur și una de argint), în condiţiile în care la startul tuturor probelor s-au aliniat peste 300 de copii, de 8-9 ani, de la numeroase cluburi din Bucureşti şi din ţară.

5981 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

262 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

883 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

Alte stiri recente

375 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

498 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.