CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Lansare de carte pentru copii la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

- Eveniment -

Lansare de carte pentru copii la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Într-un spațiu neconvențional pentru o lansare de carte - sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, a avut loc vineri, 14 octombrie, un eveniment foarte apreciat de cei mai mici elevi ai acestei prestigioase instituții de învățământ câmpinean, copiii din ciclul primar.

Este vorba de lansarea volumelor ”Ceata lui Truli Ruli”, ”Lumea lui Rozi Cozi” și ”Aripioare... zbârli-zburli”, toate având-o ca autor pe Mihaela Chițac. Nu a fost o lansare propriu-zisă, ci mai degrabă o prezentare a volumelor cu povestioare și poezii pentru copii. Mihaela Chițac le-a citit copiilor din cărțile sale, iar la final a făcut cu greu față avalanșei de solicitări de cărți, dar și de autografe.
Și acest eveniment, ca și altele organizate de profesorii de învățământ primar de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, vine în completarea activităților școlare curente, dorindu-se lărgirea orizontului cunoașterii pentru acești copii.


15 Oct 2022 16:28 4457 vizualizari


Comentarii


2951 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3995 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
597 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1029 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV