Povestea unei câmpinence de succes - Sabina Sârbu, de la Coventry la... Macu

Interviuri (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro vă propune o serie de interviuri-eveniment dedicate unor oameni care și-au demonstrat succesul într-un domeniu sau altul. Am ales să începem acest șir de interviuri cu o tânără - Sabina Sârbu, care are o poveste extraordinară. O poveste de succes.

La 25 de ani, Sabina Sârbu are deja o experiență extrem de interesantă. Urmărind interviul nostru veți avea ocazia să aflați ce a determinat-o să plece să studieze un domeniu inedit în Anglia, la Universitatea din Coventry, cum a fost experiența de acolo, cât de influențați sunt profesorii britanici de proveniența est-europeană a unora dintre studenți, ce au spus părinții, dar și ce a determinat-o să se întoarcă în România, la Câmpina. Veți mai afla locul extraordinar din Coventry în care a lucrat aproximativ un an după terminarea facultății.
Sabina Sârbu a ales ca la un an după terminarea facultății să se întoarcă în România. Și așa a revenit acasă, la Câmpina, orașul ei natal, și spune cu mândrie că ”sunt singura din familia mea născută la Câmpina”. În prezent, derulează două proiecte interesante - ”Îmi place Câmpina”, un site unde oferă tot felul de produse de calitate cu diverse imagini sau simboluri din Câmpina, dar și Florăria ”Macu”. Veți afla lucruri interesante despre cât de mult consideră Sabina că își iubesc câmpinenii orașul, dar și povestea fabuloasă din jurul creării brandului ”Macu”, locul în care am înregistrat interviul nostru.
Veți avea ocazia ca pe parcursul a aproximativ 40 de minute să aflați de ce povestea Sabinei Sârbu este una de succes. Și am mai adăugă că, poate, dacă ar exista mai mulți câmpineni care să se întoarcă aici, acasă, la Câmpina, după terminarea studiilor, probabil că orașul acesta cu un potențial extraordinar ar avea mult mai multe de câștigat. Și odată cu el, noi toți...

4846 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

5825 vizualizari
21 nov. 2022 07:07

Ce mai face câmpineanul Mihai Coșăreanu la 13 ani de la câștigarea concursului ”Naționala de Rock”

Pe 21 noiembrie 2009, la Casa de Cultură a Studenților din București, câmpineanul Mihai Coșăreanu (17 ani), elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, câștiga Premiul I și Premiul de Virtuozitate la concursul de chitară ”Naționala de Rock”. Au trecut 13 ani de atunci și am vrut să vedem ce face astăzi talentatul Mihai Coșăreanu.

3007 vizualizari
15 nov. 2022 07:50

”Vrem să creștem gradul de atractivitate al serviciului public de transport local, atât pentru călători, cât și pentru operatorul serviciului”

4 comentarii

Afirmația aparține, la unison, consilierilor locali Valentin Crețu (USR-PLUS) și Cosmin Raț (POL), care au acceptat invitația noastră la o dezbatere publică reală pe tema transportului public local din Câmpina. A fost singura dezbatere organizată până acum pe marginea acestui subiect, după ce dezbaterea publică organizată de administrația locală, după consultarea publică, s-a dovedit a fi un fiasco.

Alte stiri recente

94 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

200 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.