Povestea unei câmpinence de succes - Sabina Sârbu, de la Coventry la... Macu

Interviuri (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro vă propune o serie de interviuri-eveniment dedicate unor oameni care și-au demonstrat succesul într-un domeniu sau altul. Am ales să începem acest șir de interviuri cu o tânără - Sabina Sârbu, care are o poveste extraordinară. O poveste de succes.

La 25 de ani, Sabina Sârbu are deja o experiență extrem de interesantă. Urmărind interviul nostru veți avea ocazia să aflați ce a determinat-o să plece să studieze un domeniu inedit în Anglia, la Universitatea din Coventry, cum a fost experiența de acolo, cât de influențați sunt profesorii britanici de proveniența est-europeană a unora dintre studenți, ce au spus părinții, dar și ce a determinat-o să se întoarcă în România, la Câmpina. Veți mai afla locul extraordinar din Coventry în care a lucrat aproximativ un an după terminarea facultății.
Sabina Sârbu a ales ca la un an după terminarea facultății să se întoarcă în România. Și așa a revenit acasă, la Câmpina, orașul ei natal, și spune cu mândrie că ”sunt singura din familia mea născută la Câmpina”. În prezent, derulează două proiecte interesante - ”Îmi place Câmpina”, un site unde oferă tot felul de produse de calitate cu diverse imagini sau simboluri din Câmpina, dar și Florăria ”Macu”. Veți afla lucruri interesante despre cât de mult consideră Sabina că își iubesc câmpinenii orașul, dar și povestea fabuloasă din jurul creării brandului ”Macu”, locul în care am înregistrat interviul nostru.
Veți avea ocazia ca pe parcursul a aproximativ 40 de minute să aflați de ce povestea Sabinei Sârbu este una de succes. Și am mai adăugă că, poate, dacă ar exista mai mulți câmpineni care să se întoarcă aici, acasă, la Câmpina, după terminarea studiilor, probabil că orașul acesta cu un potențial extraordinar ar avea mult mai multe de câștigat. Și odată cu el, noi toți...

4208 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2658 vizualizari
03 iun. 2022 19:57

Povestea unei câmpinence de succes - Cristina Petcu, de la ”Grigorescu” la... ONU

1 comentarii

V-am propus de curând un șir de interviuri - eveniment cu câmpineni care au povești de succes. Este și cazul episodului de față al acestui serial. Protagonistă este Cristina Petcu, absolventă în urmă cu zece ani a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și care în prezent lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite, fiind în cadrul unei misiuni de pace în Mali.

3074 vizualizari
23 mai 2022 10:02

Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.