Scurt și la... subiect, cu Elena Murariu, președintele Fundației AMUS Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Elena Murariu conduce de peste 25 de ani Fundația AMUS din Câmpina, cea care coordonează activitatea Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur”, care a scos în acești ani sute și sute de asistenți medicali generaliști, dar și asistenți de farmacie.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Elena Murariu veți afla, printre altele, care este cel mai important sfat pe care îl dă elevilor de la AMUS, care este secretul longevității în conducerea acestei școli, dar și care este cartea preferată, unde și-ar petrece următoarea vacanță, ce flori îi plac, ce o emoționează, care este actorul preferat, care este relația cu nepoții săi, ce prețuiește cel mai mult la un prieten și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitata noastră.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Elena Murariu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță
Scurt și la... subiect, cu Alice Botoacă, directorul Clubului Copiilor Câmpina

5512 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2176 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

1 comentarii

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2308 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

145 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

287 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.