Tragic accident pe DN1, la Câmpina. O persoană a murit, iar alte două sunt rănite

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Cele trei victime sunt din Comarnic. Din primele cercetări a reieșit că șoferul mașinii ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei și neatenției.

Un tragic accident de circulație s-a produs în această seară, în jurul orei 23.00, pe DN1, pe raza municipiului Câmpina, la aproximativ 50 m de intersecția de la Podul lui Rache. O persoană a decedat, iar alte două sunt rănite. Toate trei victimele se aflau în același autoturism.

Mașina (Seat Toledo cu număr de înmatriculare PH-10-PXS) circula pe sensul de mers spre Brașov. Încă nu se cunosc cauzele accidentului. Cert este că autoturismul s-a răsturnat și a ieșit în afara carosabilului. Cei trei ocupanți ai mașinii au fost scoși de echipajele de la descarcerare. Din păcate, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, a decedat. O tănără de 20 de ani și conducătorul auto, de 39 de ani, sunt răniți și au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei accidentului.

16281 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • denisa 16.10.2016 13:54 politia rutiera din campina doarme pe banii nostri.

Social

1617 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

837 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

885 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

177 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.