CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

- Politică -

Irina Nistor:

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

Au fost prezenți la lansarea oficială a Irinei Nistor în cursa pentru Casa cu Grifoni: președintele PSD Prahova – prefectul Virgiliu Nanu, senatorul Radu Oprea și deputatul Bogdan Toader, amândoi prim-vicepreședinți ai Organizației Județene a PSD, senatorul Laura Moagher (secretar executiv), deputații Rodica Paraschiv și Maya Teodoroiu (vicepreședinți ai partidului), alături, bineînțeles, de președintele PSD Câmpina – Dan Ioan Mușat și membrii Biroului Politic Local al organizației câmpinene. 
Partidul Social Democrat pare foarte hotărât în privința alegerilor de anul viitor. Și-a anunțat candidatul la Primăria Câmpina, iată, cu mai bine de un an înaintea alegerilor locale, ba chiar a venit cu o nouă abordare, asta pe lângă surpriza oferită în pivința candidatului. Irina Nistor este o persoană cunoscută în Câmpina, cu o experiență de aproape 18 ani în administrația publică. A condus Serviciul control comercial, protecția mediului și disciplina în construcții la Poliția Locală Câmpina, a fost șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar în prezent este consilier juridic la o firmă privată. Politic vorbind, este la început de drum.
“Am acceptat această provocare pentru că iubesc Câmpina și am ales să trăiesc și să rămân aici împreună cu familia mea. Câmpina este o comunitate de oameni, o familie și într-o familie trebuie să te consulți, să afli opiniile celorlalți, să ții cont de ele și să duci proiectele la bun sfârșit. Trebuie să creștem gradul de implicare și participare a câmpinenilor la toate deciziile guvernării locale. Intru într-o familie mare și frumoasă. Am alături de mine oameni cu experiență politică, profesională și împreună vom realiza o echipă excelentă. Această echipă are un scop bine determinat - acela de a realiza proiecte pentru câmpineni și adaptate nevoilor comunității. Vom veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii municipiului și care să conducă la o dezvoltare echitabilă pentru toate cartierele. Numai cu o echipă puternică putem obține rezultatele dorite în 2024, respectiv câștigarea alegerilor locale: atât Primăria și Consiliul Local, dar și Consiliul Județean”, a afirmat Irina Nistor la lansarea oficială a candidaturii. (video)
Irina Nistor are 43 de ani și este absolventă a Facultății de Drept și Științe Juridice. S-a specializat în managementul sectorului public la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Este căsătorită și are doi copii.


28 May 2023 09:47 8313 vizualizari


Comentarii


  • 10.07.2023 14:53 Dacul LIber Serios! Priviti cum arata orasul Campina dupa 33 de ai de la inceputul dezastrului adus de interlopii cunoscuti! Ma indioesc ca vrem sa mai auzim de aceste elemente politice distrugatoare. Tupeul acestor partide este fara limite, atata timp cat toate actiunile intreprinse nu au adus nici un impuls de industrializare, de creare a unui parc de recreere gratuit, de asigurare a unui trafic rutier sigur, de creare a pistelor ciclabile, de asigurare a unui transport de persoane civilizat ( nu cu masini de transport marfa modificate )..... Deci, UN PAS IN SPATE, TOVARASI!
3935 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3458 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1786 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2023 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV