Patru câmpineni, suspectați de furturi din locuințe, au fost ridicați de acasă și duși cu mandat la sediul Poliției Municipale

Social (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au efectuat, în această dimineață, percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de spargerea mai multor locuințe din municipiu. Este vorba despre opt spargeri comise în ultimele trei luni, din locuințele respective sustrăgându-se de la bijuterii, ceasuri, telefoane mobile și bani, până la aparatură electronică, aparate de sudură și drujbe.

În urma perchezițiilor, polițiștii câmpineni au ridicat patru persoane pe care le-au dus la sediul Poliției Municipale pentru audieri. Sunt patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, toți domiciliați în Câmpina. Bunurile furate au fost recuperate parțial și urmează să fie returnate proprietarilor. Alte bunuri au fost deja valorificate de suspecți, iar polițiștii încearcă acum să le recupereze.
Cei patru bărbați sunt audiați la sediul Poliției Câmpina, iar ulterior procurorul de caz va decide dacă se impune reținerea tututor pentru 24 de ore sau doar a unora dintre ei, care să fie apoi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

5357 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.P. 02.04.2018 16:46 Sunt tot cei de au spart pe artera principala si pe Henri Coanda ? Nu e prima data.Si nu sunt doar 4.Ii interneaza pe la Voila cateva luni apoi ii muta la Sapoca jumate de an si o iau de la capat ca sa scape de puscarie.Cunostiinte vechi ale politiei.
  • Gabi 14.10.2018 17:56 Unul din ei este din Breaza si este si schiop,isi ia vina asupra lui.

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

803 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1239 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

897 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.