CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

- Interviuri -

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

”Sunt foarte multe lucruri care ar tebui schimbate,” a fost un adevărat lait-motiv al discursului lui Cosmin Raț. Un discurs în cadrul căruia a prezentat criteriile care vor sta la baza prioritizării investițiilor, a vorbit despre faptul că mandatul care urmează este ultimul în care se vor mai derula investiții din fonduri europene, dar și despre relația pe care o va avea cu Consiliul Local, care ar fi portretul robot al viceprimarului cu care ar prefera să colaboreze sau ce va face în prima zi ca primar. 
De asemenea, Cosmin Raț a mai prezentat câteva idei privind îmbunătățirea traficului rutier, inclusiv cu rezolvarea problemei parcărilor, dar și ceea ce va putea face pentru îmbunătățirea activității din unitățile de învățământ, desigur, în limita atribuțiilor funcției. 
Un subiect interesant a fost cel al Pieței Centrale, în care Cosmin Raț a prezentat mai multe idei care ar putea readuce Piața din Câmpina în topul preferințelor tuturor celor care trec prin zonă, nu numai al câmpinenilor.
O discuție interesantă, cu multe lucruri spuse direct și tranșant, motive pentru a urmări integral emisiunea cu Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024.


26 Apr 2024 20:08 2131 vizualizari


Comentarii


2063 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1435 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1437 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2407 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV