Parcul de pe Bulevardul Culturii, realizat cu bani europeni de la Administrația Fondului de Mediu, este acum năpădit de buruieni

Social (Categoria articolului)

Întrebări către responsabilii din Primăria Câmpina: v-ați trimite copiii să se joace în parcul de pe Bulevardul Culturii? Sau v-ați duce să vă plimbați prin această zonă? Cândva un loc foarte frumos, a cărei reabilitare a costat 440.000 lei (fără TVA), cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată din bani europeni de la Administrația Fondului de Mediu.

A fost un loc frumos. Acum, parcul este plin de buruieni, pe alocuri mai înalte, poate, decât un copil. Nimic nu mai amintește de parcul modern, inaugurat în 2012, primul din Câmpina al cărui iluminat public era asigurat prin panouri fotovoltaice. Panourile nu mai funcționează de aproape un an, subiect despre care s-a vorbit de mai multe ori în ședințele Consiliului Local care tocmai și-a încheiat mandatul. Dar nefuncționale au rămas, chiar dacă, din informațiile noastre, sunt încă în garanție ca și întreaga lucrare privind reabilitarea parcului.
Panourile, ca panourile, dar cu buruienile și gunoaiele ce facem? S-au investit atâția bani în acest parc doar pentru... găinile care se plimbă în voie pe aleile pavate cândva, dar care acum aproape că nu mai există?

După ce, în urmă cu aproape două săptămâni, am scris despre bălăriile care au invadat incinta Căminului Petrol, mai mulți cititori ne-au semnalat situații similare (de nepăsare a autorităților) în mai multe zone din Câmpina, care aparțin domeniului public. Parcul de pe Bulevardul Culturii este una dintre aceste zone. Le vom lua pe rând și vom scrie despre ele, apoi vom reveni asupra lor până când problemele semnalate vor fi rezolvate. Gata, alegerile au trecut, este timpul să ne apucăm și de treabă! 

7120 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • radu mamii 21.06.2016 10:09 Este un exemplu de ... si iresponsabilitate a Primarului care este .Asa o sa arate Campina in viitorul apropiat.Trebuie infiintata o noua firma sa se ocupe de reparatie,sau sa iasa cei dein Primarie la munca .Sau sa vanda masina de 28 mii euro si sa cumpere bicliclte pt Politia Locala inexistenta pe teren.
  • John 22.06.2016 11:17 O mare mizerie!!!!!!!
  • Grigore 24.06.2016 00:43 Dar angajatii din Primarie nu vad ce se intampla? D-le primar, cum le permiteti sa isi rezolve problemele personale si altele. @?...in timpul programului? I-ati scapat de sub control,pacat ca nu observati de ce sunt in stare.V-as sugera niste localizatoare gps.
  • Paraipan 24.06.2016 12:45 Pt. Grigore - lasă ca se ocupa viitorul viceprimar!

Social

13 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

4989 vizualizari
21 apr. 2019 06:44

Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost grav rănită într-un tragic accident pe DN1, în apropiere de Bănești

UPDATE - Tânărul din Florești, transportat la spital, este în comă. El a suferit mai multe traumatisme deosebit de grave. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pe numele șoferului autoutilitarei pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în apropierea comunei Bănești, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului" sau "Biserica Călătorului", cum i se mai spune. O autoutilitară care se deplasa spre Ploiești a lovit două autoturisme oprite parțial pe partea carosabilă și parțial în afara carosabilului. În urma impactului puternic, două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost grav rănită.

Alte stiri recente

132 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".

264 vizualizari
22 apr. 2019 08:00

Schimbare în Consiliul Local Câmpina. Mihail Cojocaru (ALDE) devine consilier în locul lui Gabriel Dima

După ce "a fluierat în biserica ALDE", după cum singur a afirmat în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina, consilierul Gabriel Dima a fost exclus din partid, pierzându-și, astfel, și funcția de consilier local. Locul său va fi luat de următorul de pe lista ALDE de la alegerile locale din 2016, Mihail Cojocaru, al cărui mandat urmează să fie validat la ședința Consiliului Local din 23 aprilie 2019, când va depune și jurământul de credință.