Parcul de pe Bulevardul Culturii, realizat cu bani europeni de la Administrația Fondului de Mediu, este acum năpădit de buruieni

Social (Categoria articolului)

Întrebări către responsabilii din Primăria Câmpina: v-ați trimite copiii să se joace în parcul de pe Bulevardul Culturii? Sau v-ați duce să vă plimbați prin această zonă? Cândva un loc foarte frumos, a cărei reabilitare a costat 440.000 lei (fără TVA), cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată din bani europeni de la Administrația Fondului de Mediu.

A fost un loc frumos. Acum, parcul este plin de buruieni, pe alocuri mai înalte, poate, decât un copil. Nimic nu mai amintește de parcul modern, inaugurat în 2012, primul din Câmpina al cărui iluminat public era asigurat prin panouri fotovoltaice. Panourile nu mai funcționează de aproape un an, subiect despre care s-a vorbit de mai multe ori în ședințele Consiliului Local care tocmai și-a încheiat mandatul. Dar nefuncționale au rămas, chiar dacă, din informațiile noastre, sunt încă în garanție ca și întreaga lucrare privind reabilitarea parcului.
Panourile, ca panourile, dar cu buruienile și gunoaiele ce facem? S-au investit atâția bani în acest parc doar pentru... găinile care se plimbă în voie pe aleile pavate cândva, dar care acum aproape că nu mai există?

După ce, în urmă cu aproape două săptămâni, am scris despre bălăriile care au invadat incinta Căminului Petrol, mai mulți cititori ne-au semnalat situații similare (de nepăsare a autorităților) în mai multe zone din Câmpina, care aparțin domeniului public. Parcul de pe Bulevardul Culturii este una dintre aceste zone. Le vom lua pe rând și vom scrie despre ele, apoi vom reveni asupra lor până când problemele semnalate vor fi rezolvate. Gata, alegerile au trecut, este timpul să ne apucăm și de treabă! 

7206 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • radu mamii 21.06.2016 10:09 Este un exemplu de ... si iresponsabilitate a Primarului care este .Asa o sa arate Campina in viitorul apropiat.Trebuie infiintata o noua firma sa se ocupe de reparatie,sau sa iasa cei dein Primarie la munca .Sau sa vanda masina de 28 mii euro si sa cumpere bicliclte pt Politia Locala inexistenta pe teren.
  • John 22.06.2016 11:17 O mare mizerie!!!!!!!
  • Grigore 24.06.2016 00:43 Dar angajatii din Primarie nu vad ce se intampla? D-le primar, cum le permiteti sa isi rezolve problemele personale si altele. @?...in timpul programului? I-ati scapat de sub control,pacat ca nu observati de ce sunt in stare.V-as sugera niste localizatoare gps.
  • Paraipan 24.06.2016 12:45 Pt. Grigore - lasă ca se ocupa viitorul viceprimar!

Social

2175 vizualizari
23 aug. 2019 19:05

23 August. Cum era sărbătorită, la Câmpina, ziua națională din perioada comunistă

1 comentarii

23 August 2019. Astăzi se împlinesc 30 de ani de la ultima zi națională a României din perioada comunistă - 23 August, ziua eliberării de sub jugul fascist, cum se spunea în vremea respectivă. Tot astăzi se împlinesc 38 de ani de la ultima defilare de... 23 August, organizată la Câmpina (în 1981, foto). În ultimii ani ai regimului comunist, defilările aveau loc doar în reședințele de județ, acolo unde erau trimise detașamente muncitorești și brigăzi artistice din majoritatea localităților. Au trecut câteva decenii de atunci, o perioadă lungă pentru o viață de om, dar scurtă, chiar foarte scurtă, la scara istoriei. 

1998 vizualizari
23 aug. 2019 11:52

Recursul compensatoriu, darul politicului pentru infractori. De ce nu abrogă Guvernul legea care a eliberat criminali, violatori, tâlhari?

Aproape că nu este săptămână în care să nu aflăm de câte un caz în care un fost pușcăriaș, eliberat în baza recursului compensatoriu, comite o nouă infracțiune. Ucide, violează ori tâlhărește, exploatează femei sau racolează minori, iar apoi se întoarce după gratii și beneficiază din nou de aceeași lege care-i permite să nu ispășească întreaga pedeapsă. Ultimul caz de acest gen, cel al bărbatului care miercuri a răpit un băiețel de 9 ani, din Grădina Publică de la Focșani, pentru a-l abuza sexual. Un recidivist care ar fi trebuit să se afle după gratii. În 2009 a violat o fetiță, a fost condamnat la 15 ani închisoare, dar a fost eliberat în 2017, în baza recursului compensatoriu. Și a făcut o nouă victimă care, probabil, va rămâne marcată pe viață.

Alte stiri recente

2518 vizualizari
24 aug. 2019 19:52

Liga A Prahova, etapa a 2-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a doua din Liga A, cu partida dintre Petrolul 95 Ploiești și AFC Brebu. Sâmbătă dimineață a avut loc un al doilea joc, la Văleni, după-amiază având loc alte trei jocuri ale acestei etape, care se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul actualizat:

2014 vizualizari
24 aug. 2019 13:45

Slăbire și întinerire, la Fabrica de Frumusețe din Câmpina, cu o tehnologie revoluționară

Încă din primul moment ale existenței sale, Fabrica de Frumusețe din Câmpina și-a propus să fie mai mult decât un simplu salon de înfrumusețare. A fost gândit și creat ca un loc în care visele să devină realitate și s-a reușit acest lucru datorită echipei de profesioniști, produselor de top și aparaturii de ultimă generație. Iar Fabrica de Frumusețe nu încetează să ne surprindă. Din 22 august 2019, aici se oferă servicii de remodelare corporală și rejuvenare facială, adică slăbire și întinerire cu o tehnologie revoluționară.