Parcul de pe Bulevardul Culturii, realizat cu bani europeni de la Administrația Fondului de Mediu, este acum năpădit de buruieni

Social (Categoria articolului)

Întrebări către responsabilii din Primăria Câmpina: v-ați trimite copiii să se joace în parcul de pe Bulevardul Culturii? Sau v-ați duce să vă plimbați prin această zonă? Cândva un loc foarte frumos, a cărei reabilitare a costat 440.000 lei (fără TVA), cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată din bani europeni de la Administrația Fondului de Mediu.

A fost un loc frumos. Acum, parcul este plin de buruieni, pe alocuri mai înalte, poate, decât un copil. Nimic nu mai amintește de parcul modern, inaugurat în 2012, primul din Câmpina al cărui iluminat public era asigurat prin panouri fotovoltaice. Panourile nu mai funcționează de aproape un an, subiect despre care s-a vorbit de mai multe ori în ședințele Consiliului Local care tocmai și-a încheiat mandatul. Dar nefuncționale au rămas, chiar dacă, din informațiile noastre, sunt încă în garanție ca și întreaga lucrare privind reabilitarea parcului.
Panourile, ca panourile, dar cu buruienile și gunoaiele ce facem? S-au investit atâția bani în acest parc doar pentru... găinile care se plimbă în voie pe aleile pavate cândva, dar care acum aproape că nu mai există?

După ce, în urmă cu aproape două săptămâni, am scris despre bălăriile care au invadat incinta Căminului Petrol, mai mulți cititori ne-au semnalat situații similare (de nepăsare a autorităților) în mai multe zone din Câmpina, care aparțin domeniului public. Parcul de pe Bulevardul Culturii este una dintre aceste zone. Le vom lua pe rând și vom scrie despre ele, apoi vom reveni asupra lor până când problemele semnalate vor fi rezolvate. Gata, alegerile au trecut, este timpul să ne apucăm și de treabă! 

7874 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • radu mamii 21.06.2016 10:09 Este un exemplu de ... si iresponsabilitate a Primarului care este .Asa o sa arate Campina in viitorul apropiat.Trebuie infiintata o noua firma sa se ocupe de reparatie,sau sa iasa cei dein Primarie la munca .Sau sa vanda masina de 28 mii euro si sa cumpere bicliclte pt Politia Locala inexistenta pe teren.
  • John 22.06.2016 11:17 O mare mizerie!!!!!!!
  • Grigore 24.06.2016 00:43 Dar angajatii din Primarie nu vad ce se intampla? D-le primar, cum le permiteti sa isi rezolve problemele personale si altele. @?...in timpul programului? I-ati scapat de sub control,pacat ca nu observati de ce sunt in stare.V-as sugera niste localizatoare gps.
  • Paraipan 24.06.2016 12:45 Pt. Grigore - lasă ca se ocupa viitorul viceprimar!

Social

2352 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3105 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.