Agenții angajați din sursă externă pentru SIAS au început cursurile de pregătire la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

30 de tineri polițiști angajați din sursă externă în cadrul structurilor MAI și-au început pregătirea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Dintre aceștia, 11 vor lucra la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS). 

Timp de trei luni, agenții vor urma cursuri de pregătire la Câmpina, iar apoi își vor continua pregătire încă șase luni la viitorul loc de muncă. În privința celor 11 polițiști care vor lucra la SIAS, aceștia sunt fosști sau actuali sportivi, unii chiar cu rezultate remarcabile: multipli campioni naționali, europeni sau balcanici la karate, judo, box sau chiar kaiac-canoe, cum este cazul lui Cătălin Turceag, campion european și component al lotului național de kaiac-canoe participant la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. 
Tinerii care vor deveni luptători SIAS ne-au vorbit despre pasiunea lor pentru sport, despre plăcerea de a lucra în echipă, despre dorința de a deveni membri ai trupelor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. (video)

9471 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

432 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

794 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1792 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1553 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.