CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O nouă mostră de civilizaţie câmpineană

- Social -

O nouă mostră de civilizaţie câmpineană

Problema distrugerii coşurilor de gunoi din Câmpina am semnalat-o de nenumărate ori. Constatăm pe zi ce trece că există câmpineni care au o problemă gravă de civilizaţie şi de bun simţ atunci când vine vorba de coşurile stradale de gunoi, dar şi de alte bunuri de pe domeniul public.

Vă oferim doar două exemple recente, surprinse de noi duminică pe Bulevardul Carol I, în zona cuprinsă între intersecţia cu Strada Toma Ionescu şi intersecţia cu Strada Maramureş. Sunt imagini care spun multe despre comportamentul unor concitadini.


28 May 2018 20:28 3888 vizualizari


Comentarii






  • 31.05.2018 12:43 Marian Din fotografie rezultă clar că nu vorbim despre gunoi pus de pietoni. Vreun locatar leneș și fără bun simț a îndesat gunoiul până a cedat coșul. Coboară din scara blocului și se ..... în stradă.
  • 30.05.2018 00:21 Mihai Dar de ce erau așa pline coșurile ziua în amiaza mare? Cred ca s-au desfăcut din suporți de la greutatea gunoiului. La ce perioada se golesc coșurile de către firma de salubritate? Așa cum se și matură străzile? Tot ziua în amiaza mare? Doar nu noaptea, ca nu suntem intr-o tara civilizata(aviz primaria)....
  • 28.05.2018 21:52 f.p Tineretul bata-l vina.''Educatia'' data de familie si de dascali. Sau posibil erau beti sau drogati.Politiile isi paseaza vina si arunca sub pres responsabilitatea. Dam o caruta de bani pe camere video, sunt functionale? Daca in zona centrala delicventii fac legea,ce zicem de cartiere...politia o vedem foarte rar la datorie dar isi incaseaza leafa.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1877 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1722 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4508 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1711 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV