CONTACT

24-25 august 2018, înscrierea și eliberarea legitimațiilor de concurs pentru candidații la Școala de Poliție din Câmpina

- Actualitate -

24-25 august 2018, înscrierea și eliberarea legitimațiilor de concurs pentru candidații la Școala de Poliție din Câmpina

Admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina are loc în perioada 24 august - 4 septembrie 2018. Primele două zile, 24 și 25 august, sunt rezervate înscrierilor și eliberării legitimațiilor de concurs pentru candidați. În prima etapă a înscrierilor, cea desfășurată la inspectoratele județene de poliție din teritoriu, unde s-a susținut și testarea psihologică, s-au înscris 8.249 candidați pe cele 1.300 locuri scoase la concurs în această sesiune de admitere.

După cum a anunțat conducerea Școlii de Poliție "Vasile Lascăr", pentru înscriere candidaţii se vor prezenta, obligatoriu, la sediul instituţiei din municipiul Câmpina, Bulevardul Carol I, nr. 145, având asupra lor următoarele documente:
- cartea de identitate sau paşaportul în original;
- diploma de bacalaureat sau adeverință eliberată de liceu în care se menționează notele obținute la probele de examen, media generală de bacalaureat, mediile obținute în anii de liceu, termenul de valabilitate și faptul că nu a fost eliberată diploma, precum și foaia matricolă a studiilor liceale, în original sau în copii legalizate (numai pentru absolvenții promoției anului în curs).
După înscriere, în perioada 26 august - 1 septembrie 2018, se vor desfăşura probele eliminatorii (contravizita medicală şi proba sportivă). Candidaţii vor susţine probele conform planificării ce va fi realizată prin "Graficul concursului de admitere". Proba de verificare a cunoştinţelor se va desfăşura în data de 3 septembrie 2018, aceasta urmând a fi susţinută de candidaţii care au promovat probele eliminatorii. La proba de verificare a cunoştinţelor, candidaţii pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor. 

Vă reamintim că, din cele 1.300 locuri scoase la concurs la Școala de Poliție din Câmpina, 1.279 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 16 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, 5 locuri pentru Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Din numărul total de locuri, 30 sunt pentru candidați romi și 10 pentru alte minorități.


04 Aug 2018 09:28 9663 vizualizari


Comentarii






2317 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3066 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4005 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3495 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV