CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Club Live va dispărea... Spațiul ar putea fi transformat în... hol de trecere!

- Actualitate -

Club Live va dispărea... Spațiul ar putea fi transformat în... hol de trecere!

Cele mai multe discuții la ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 28 iunie 2023, au fost generate de un proiect privind închirierea prin licitație publică a spațiului de 201,38mp, situat la parterul Casei Tineretului, pentru desfășurarea de activități economice - baruri, alte activități de servire a băuturilor, inclusiv organizarea de concerte de muzică și activități artistice. Practic, este vorba de spațiul în care se află Club Live.

Proiectul a fost inițiat de consilierii Livia Lupu (PSD), Horațiu Zăgan (PSD), Andrei Duran (PSD), Liviu Davidescu (ProRomânia), Aron Sabo (PMP), Bogdan Ene (PMP) și Liviu Dumitrache (USR) și trebuie spus de la bun început că a fost evident unidirecționat, fiind o modalitate - legală - de răzbunare împotriva lui Liviu Briciu, consilier POL, proprietarul Club Live. Sau, cu alte cuvinte, dacă Liviu Briciu ar fi fost din tabăra inițiatorilor, sigur acest proiect nu ar fi existat. Sau ar fi fost inițiat de... ceilalți. C-așa-i în politica locală.
Revenind strict la subiect, inițiatorii susțin că proiectul a avut la bază faptul că nu s-a prezentat nimeni la licitațiile asupra acestui spațiu, licitații organizate pe 20 iulie, 3 august și 17 august, în cursul anului trecut. Se apropie împlinirea unui an de atunci... Acum luând în serios argumentele inițiatorilor, probabil că aceștia ar trebui să propună alte condiții pentru licitație, de vreme ce o astfel de procedură a fost organizată de trei ori și nu s-a prezentat nimeni.
De partea cealaltă, Liviu Briciu ar fi fost cel care ar fi putut rezolva cel mai elegant această situație neplăcută pentru toți cei implicați. Poate ar fi trebuit să facă un pas în spate - fie din firmă, fie din spațiu, fie din Consiliul Local, ceea ce ar fi dus la o rezolvare ceva mai normală a situației acestui spațiu. Pentru că, adevărul este că Liviu Briciu plătește pentru spațiul respectiv o chirie lunară de 6 lei/mp, în timp ce chiriașii din toate celelalte spații cu aceeași destinație, deținute de CL, plătesc 30 lei/mp. Chiar dacă nu s-a prezentat nimeni la licitație, iar contractul cu Club Live a fost prelungit, nu se poate ca un chiriaș să plătească un preț care oficial nu mai există, în vigoare fiind noile chirii, aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 173/decembrie 2019.
În schimb, în cadrul discuțiilor, întrebați ce se întâmplă dacă în continuare nu vine nimeni la licitație, din partea inițiatorilor, Andrei Duran a oferit următorul răspuns: ”Am înțeles că dacă nu vine nimeni la licitație, conducerea Casei Tineretului își dorește transformarea acelui spațiu într-un hol de trecere, pentru a se putea asigura accesul în și din sala de spectacole”.
Discuțiile din cadrul Consiliului Local au fost ample, cu argumente mai mult sau mai puțin pertinente, cu tonuri ridicate, cu jigniri, pentru că așa înțeleg unii consilieri să-și impună punctul de vedere. Puteți urmări integral dezbaterile asupra acestui proiect în materialul video.
Cert este că proiectul a fost respins, astfel încât firma lui Liviu Briciu continuă deocamdată să rămână în acel spațiu la cel mai mic preț de pe piața spațiilor deținute de administrația locală (cu excepția partidelor politice care plătesc o chirie de 4 lei/mp/lună pentru sediile pe care le au). Acum, cel mai probabil, consilierii care s-au opus acestui proiect vor veni ei înșiși cu un alt proiect de închiriere a spațiului respectiv, în alte condiții. Vom reveni.


03 Jul 2023 10:43 2669 vizualizari


Comentarii






  • 03.07.2023 14:19 Gheorghe Își mută sediul social și clubul la Bănești,Cornu,Poiana Câmpina unde găsește înțelegere.Asa știu unii intelectuali sa jignească.Oamenii capabili au plecat din cauza acestor oameni frustrați care sunt de toate vârstele Sa își facă sediu consilierul dansator Duran și să aducă el plus valoare Câmpinei .Eu i as pune pe ăștia cate o lună să conducă Primaria.In curând nu va mai fi nici oraș.Pe unii încerci să îi scoți din mocirla,chiar și cu studii superioare,nu doar pe cei din mediu defavorizat .Și tot te cred dușman.
  • 03.07.2023 12:21 Anonim ... sunt astia din tabara lu' Moldoveanu: pumnu in gura cat mai mult si nereguli cat casa. Pai doamna Moldoveanu, secretara, mata de cate ori tre' sa raspunzi la ceva ori nu stii ori te fofilezi, ce te-as da afara maine.
1738 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1987 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2205 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2056 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV