CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost inaugurată o sală de sport cu 180 locuri

- Eveniment -

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost inaugurată o sală de sport cu 180 locuri

În ziua în care a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de credință de către absolvenții promoției noiembrie 2023, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a mai avut loc un eveniment - inaugurarea sălii de sport, o sală modernă, cu o tribună cu 180 locuri, realizată prin Compania Națională de Investiții cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Directorul școlii câmpinene, chestor Vasile Tache, i-a invitat pe oaspeții de seamă de la ceremonia de depunere a jurământului să vadă sala de sport. Este vorba, în principal, de Bogdan Despescu - chestor general de poliție, secretar de stat în Ministerul de Interne, Benone Matei - chestor, inspector principal al Poliției Române, Virgiliu Nanu - prefectului județului Prahova. Nu a fost o inagurare festivă, cu tăieri de panglică și cu discursuri, ci a fost un moment în care oaspeților li s-a prezentat efectiv investiția pe care școala de la Câmpina o dorește de multă vreme. Mai mult, pe suprafața de joc a fost amenajat traseul aplicativ pe care candidații la un loc în Școala de Poliție îl vor avea de parcurs, pentru că, de acum încolo, sala de la Câmpina va găzdui proba sportivă pentru candidații din mai multe județe.
Sala de sport, cu o capacitate de 180 locuri, a fost realizată cu suma de 6.786.023 lei, bani alocați de la bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin CNI. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de o asociere de firme al cărui lider este societatea Simion Tehnoconstruct Botoșani. Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" dispunea de mai multe terenuri de sport în aer liber, de o sală de jocuri sportive, una pentru exerciții de autoapărare și o sală de forță, dar sunt săli mici, unde, de exemplu, nu se putea realiza traseul aplicativ care reprezintă proba fizică pentru admiterea la Școala de Poliție. Candidații din centrul zonal de selecție au susținut proba fizică la sălile de sport din Cornu, Comarnic, Băicoi și Blejoi, pentru că nici municipiul Câmpina nu dispune de o sală de sport potrivită acestei probe. Acum, Școala de Poliție are propria sală de sport, modernă, cu tribună, vestiare, grupuri sanitare, cu o suprafață construită de 1.445 mp și o suprafață desfășurată de 1.750 mp.


25 Nov 2023 18:40 12304 vizualizari


Comentarii


  • 26.11.2023 13:41 Ionut In ziua respectiva pietonii erau nevoiti sa circule partea carosabila. Atunci mu au mai aparut pe pagina dvs poze cu masini parcate aiurea
  • 26.11.2023 13:06 diss Pentru Andrei: Păi tocmai ca să îi obișnuiască pe viitorii milițieni cu indolența, nepăsarea, neimplicarea și tupeul nemăsurat au lăsat orașul vraiște.
  • 25.11.2023 19:09 Andrei Dar de ce nu spuneți nimic de mașinile parcate ilegal și de lipsa de implicare a politiei în ziua depunerii jurământului?!
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
684 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
604 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
744 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2462 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV