CONTACT

Un al doilea convoi militar cu 50 de sicrie a plecat din Bergamo - epicentrul pandemiei de coronavirus din Italia

- Actualitate -

Un al doilea convoi militar cu 50 de sicrie a plecat din Bergamo - epicentrul pandemiei de coronavirus din Italia

Tragedia din Italia capătă noi proporții de la o zi la alta, orașul Bergamo fiind un adevărat epicentru al pandemiei de coronavirus. Sâmbătă, 21 martie 2020, un al doilea convoi militar cu 50 de sicrie a plecat din Bergamo spre Ferrara, pentru că, pur și simplu, crematoriul din Bergamo nu mai face față. Poate vă amintiți, pe 18 martie, când au fost prezentate imagini cu primul convoi de camioane care a plecat din Bergamo spre alte localități din afara Lombardiei, mulți au spus că este o știre falsă, menită să inducă panică. Acum, iată, un nou convoi în care se află sicrie cu victimele coronavirusului. Situația este cu adevărat dramatică.

Potrivit autorităților italiene, doar în cursul zilei de vineri, 20 martie, în orașul Bergamo și localitățile limitrofe au fost înregistrate 88 de decese. Dramatismul situației este sporit de faptul că măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului nu permit organizarea de înmormântări, astfel că oamenii nu își pot lua rămas bun de la cei dragi. Cel de-al doilea convoi militar a fost escortat de carabinieri și a ajuns în jurul orei 14.00 la Ferrara. 
În Italia, numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 4.825, doar în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 793 decese, ceea ce transformă Italia în statul cel mai grav afectat de coronavirus.

Sursă foto - Publicația Il Resto del Carlino
Sursă video - StampaTV


21 Mar 2020 19:46 4193 vizualizari


Comentarii






  • 23.03.2020 08:29 Cristin Dumitrașcu Nu este bine,ne luptăm pentru a sprevatui numai ''BUNUL DUMNEZEU'' poate să facă vreo minune.Sa ne rugăm pentru a trece cu bine.
2107 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3001 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3942 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3471 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV