CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Elena Albu pleacă din PNL renunțând și la mandatul de consilier local în CL Câmpina

- Actualitate -

Elena Albu pleacă din PNL renunțând și la mandatul de consilier local în CL Câmpina

Încă o demisie din PNL Câmpina. După Rudolf Leica, iată că demisionează și Elena Albu, cea care a fost consilier local în ultimele trei mandate și care acum pleacă din partid și renunță la mandatul de consilier local, obținut în urma alegerilor de duminică, 27 septembrie. Vă prezentăm integral comunicatul transmis de Elena Albu, de fapt, un mesaj adresat câmpinenilor.

"Stimați câmpineni,

Exercitarea libertății de a-mi alege atitudinea, precum și angajamentul meu în slujba unor valori și principii, mă determină să renunț la mandatul de consilier local dobândit cu ajutorul dumneavoastră, în urma alegerilor locale desfășurate duminică, 27 septembrie 2020. Sunt un om de echipă, dar având în vedere că, în toată perioada campaniei electorale, PNL Câmpina a ales să nu se implice, iar unii din membri au avut o atitudine duplicitară, nu sunt dispusă să-mi asum nici măcar parțial eșecul înregistrat de echipa PNL Câmpina în aceste alegeri și, ca urmare, de astăzi nu mai sunt membru PNL.
Mulțumesc tuturor câmpinenilor care au votat, indiferent de opțiunea lor. Cred că cei care au ales să nu își exercite acest drept nu ar trebui să se plângă și să ceară implicarea și sprijinul comunității.
Mă bucur în același timp că am avut prilejul să îl cunosc pe Cătălin Florescu și cred că proiectul lui pentru Câmpina era menit să transforme acest oraș într-un oraș european și să îndeplinească dorința multora dintre noi de a avea copiii Acasă. Voi continua să mă implic în viața orașului, atât cât sănătatea și vârsta îmi vor permite, prin realizarea unui proiect social de educație civică și voluntariat, proiect la care mă gândesc de mult timp.
Cu aleasă considerație,
Elena Albu"

Citiți și Rudolf Leica demisionează din PNL și renunță la mandatul de consilier local invocând "blatul făcut de liberali"


28 Sep 2020 13:48 6466 vizualizari



Comentarii






  • 28.09.2020 18:16 Calin Mircea D-na Albu, va apreciez pentru hotararea Dvs! Puteti fi un bun consilier, neinregimentat politic, chiar si pentru Alin Moldoveanu, daca el ar avea vointa sa-si apropie oameni care il pot ajuta in incercarea de a face ceva bun pentru Campina!
  • 28.09.2020 15:33 Motoroiu Mihai Foarte bine toată stima și sa aveți o zi binecuvinteze de domnul.
439 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2545 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2653 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1498 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV