CONTACT

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

- Sport -

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

”Ce începe prost nu se poate termina decât și mai prost”, a spus un anume Murphy, iar această zicală i se potrivește perfect președintelui CS Câmpina. Și ne referim foarte clar și evident la episodul în care, găsit de un influent pe atunci om politic, actualul președinte al clubului municipalității a dat mai întâi examen pentru a obține acest post. Un examen pe care, deși l-a dat singur, a ieșit pe locul doi! Personajul care l-a găsit și pus în funcție și-a exercitat influența - unii zic că nu chiar degeaba - și a reluat concursul, probabil cu întrebări mult mai ușoare, astfel încât singurul candidat nu a mai ieșit al doilea și a obținut nota minimă pentru a putea fi pus în funcție. 
Cu așa un început fulminant, se aștepta cineva să se întâmple minuni cu sportul câmpinean?!
Nu vom parcurge toate năzbâtiile comise de președintele CS Câmpina în ultimii ani, dar sunt câteva episoade care l-ar califica la orice altceva numai la a conduce un club sportiv, nu.
Să ne reamintim că a generat un întreg scandal, atunci când la influența aceluiași politician care îl cam pusese în funcție, CS Câmpina a încheiat "fatidicul" protocol cu HM Junior, unul total pagubos clubului administrației locale. În urma acelui scandal, când președintele CS Câmpina a semnat de unul singur contractul cu HM, s-a luat decizia înființării Comitetului Director, care s-a dovedit doar o umbrelă pentru continuarea matrapazlâcurilor. Vă reamintim că, la un moment dat, în mandatul trecut, din Comitetul Director a făcut parte și consilierul Monica Clinciu, care după scurt timp a ales să demisioneze, tocmai pentru că președintele se bucura de susținerea politică a mai marilor acelor vremuri apuse. Ce a urmat? Din cauza acelui contract s-a ajuns la proces, iar singurii văduviți au fost copiii câmpinenilor, legitimați la clubul municipalității, care nu au putut juca o perioadă în nicio competiție oficială. Cine le dă timpul înapoi acelor copii?! În plus, nici până în ziua de astăzi, clubul municipalității nu a recuperat sumele stabilite de instanță, pentru că HM Junior nu mai funcționează acum în aceeași formă juridică de la început, astfel că nu s-a putut recupera absolut nimic, rămânând gaura în bugetul local provocată de... președintele CS Câmpina. Dacă se întâmpla în mediul privat așa ceva...
De asemenea, la bazinul didactic, aflat în administrarea clubului, președintele acestuia, care conduce și o grupă de înotători, a intrat în conflict cu toate celelalte cluburi de natație care fac performanță. Cât despre banii pe care i-a încasat multă vreme, de la părinți și bunici, fără nicio chitanță, pentru orele de inițiere, nu știe nimeni nimic, nu a auzit nimeni nimic, nici în trecuta administrație și, iată, nici în actuala, când lucrurile ar fi trebuit să se schimbe radical.
Peripețiile nu s-au oprit. După ce a cheltuit în acești ani o sumă care se apropie de ordinul a câteva milioane de euro a reușit contraperformanța de a nu fi produs aproape nimic. Un sportiv talentat la natație și antrenori dedicați la celelalte secții, care își văd de treaba lor și au căutat și găsit copii cu care să apară ceva rezultate, toate acestea sunt lucruri care nu au venit urmare a managementului clubului municipalității. 
Colac peste pupăză, a urmat un nou contract cu HM... La fel de dubios ca și primul și făcut în aceleași condiții nebuloase, președintele CS Câmpina părând a confunda ștampila clubului cu orice altceva.
Despre cum arată baza sportivă, nici nu are rost să mai vorbim. Terenul de fotbal cu suprafață sintetică începe să se găurească, grupurile sanitare sunt înfundate, mizeria domnește pe sub tribună și în jurul arenei, toate fiind argumente pentru ca ceva să se schimbe. Fără să mai adăugăm zero performanțe, zero comunicare (aruncați o privire cum arată site-ul clubului, unul plătit din bani publici), zero implicare, zero atragere copii spre sport, dar tone de bani (publici) cheltuiți.
În sport, ca și în alte domenii, nu se schimbă echipa, ci conducătorul, pentru că ”peștele de la cap se-mpute”, după cum spune o veche vorbă din bătrâni. Așadar, președintele CS Câmpina trebuie să plece! Dacă nu are onoarea să o facă singur, ceea ce este foarte probabil, administrația locală este datoare câmpinenilor cu rezolvarea acestei situații, iar dacă se declară neputincioasă, atunci devine părtașă la toate aceste mizerii.


29 Nov 2023 12:47 2918 vizualizari


Comentarii






  • 30.11.2023 13:22 Ilie Cuibul de viespi.Acest domn Stoican e moneda de schimb.Atletii dl Pavel se antrenează cum pot,copii dl Pascu iar unde și cum pot,politicienii caută acari Păun,oameni slabi chiar și cu studii superioare și apoi dau cu subsemnatul,rămân cu o funcție Intr un registru.Campinatv au dreptate,jurnalistul Frățilă l a ghidat din umbra și văzând că se îngroașă gluma că HM are grupa de copii...doamne o dam la pace,cine răspunde pt prostii...mai vedem.Ganditi o chestie-lui Chițu îi dădeau 1 miliard și jucau în divizia B,ăștia toaca miliarde în liga județeană.
  • 29.11.2023 16:54 diss Este foarte simplu.Are , nu are , omul nu pleacă .Păi ați văzut căine care să plece de la măcelărie? Sportul este la fel ca administrația locală: falimentar.
  • 29.11.2023 16:09 Dorina Am vazut numeroase comentarii pe Facebook care ii iau apararea acestui lui stoican. Este clar ca ati deranjat un cuib caare trece usor de la un mandat la altul, de la un primar la altul... Ati deranjat interesele acestora, care au nevoie de un om slab, ca sa nu zic prost, intr-o astfel de functie. Deci, cu cat e presedintele csc mai slab (sau mai prost) cu atat mai bine este pentru ei.. Unii care se bucura doar ca au un copil care urca pe un podium si care prefera cantitatea in locul calitatii. E trist in ce hal am ajuns ca natie!
1822 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1995 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1661 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2181 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV