CONTACT

Două zile în care traficul de pe DN1 va fi deviat prin Câmpina. Măsurile luate de autorități

- Actualitate -

Două zile în care traficul de pe DN1 va fi deviat prin Câmpina. Măsurile luate de autorități

CâmpinaTV.ro a fost prima publicație care v-a informat că în zilele de marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie, traficul rutier va fi închis pe DN1 pentru demolarea podului feroviar de peste râul Prahova și drumul național. În aceste două zile, traficul rutier sub 3,5 tone va fi deviat prin Câmpina.

Acum, cu numai câteva ore înaintea închiderii circulației, suntem în măsură să vă spunem câteva dintre măsurile luate de autorități pentru a asigura un trafic rutier cât mai fluid pentru cei care vor fi nevoiți ca în zilele de marți și miercuri să treacă prin Câmpina. Astfel, s-a decis oprirea semafoarelor, sporirea numărului de agenți de poliție care se vor afla în cele mai importante intersecții din Câmpina și luarea tuturor măsurilor necesare pentru ca în funcție de evoluția lucrurilor, traficul să se desfășoare în condiții cât mai bune. În plus, polițiștii fac un apel la câmpineni să limiteze cât mai mult posibil folosirea autoturismelor în cele două zile, iar dacă, totuși, vor fi nevoiți să se deplaseze în trafic să folosească străzile secundare, totul concurând la ideea ca pe bulevardele centrale ale Câmpinei, pe care se face tranzitul pe direcția nord - sud și retur, să se desfășoare doar traficul de pe DN1. Va fi o încercare dificilă pentru Câmpina, dar autoritățile fac un apel la toți participanții la trafic să respecte recomandările poliției și indicațiile agenților din teren.


18 Mar 2024 18:22 4634 vizualizari


Comentarii






  • 19.03.2024 00:38 Centrul Infoturistic Campina Nu stim de ce in comunicate nu s-a mai enumerat intre variantele de ocolire si cea preconizata la finele anului trecut, prin Floresti si Poiana Campina, care ar mai degreva municipiul nostru de povara tranzitului auto si ar face mai usoara si viata soferilor in aceste doua zile, fiind la fel de scurta dar mai lejera in ce priveste "obstacolele". Noi am anuntat si acel traseu pe pagina noastra de Facebook, dar tot gps-ul si aplicatiile de trafic in timp real vor fi probabil mai decisive in a reorienta soferii pe acel traseu mai eficient. Ar fi fost si mai eficient daca Politia Rutiera l-ar fi luat in considerare si ar fi rezolvat centrul Poianei prin sensuri unice separate si fluidizarea pe podul de la Podu Vadului prin inversarea prioritatii si indrumarea brezenilor sa iasa catre Ploiesti pe la Gura Beliei...
4 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2175 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2042 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2253 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV