Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori

Actualitate (Categoria articolului)

Primul teren este privat și se află situat pe Strada B.P. Hasdeu. De o bună bucată de vreme arată ca în imagine și bineînțeles că atrage atenția trecătorilor. Acum, sperăm că va atrage și atenția autorităților.

Cel de-al doilea teren, cel plin de gunoaie, aparține administrației locale. A fost donat de Petrom după dezafectarea sondei care se afla acolo. Este situat pe Strada Petrolistului, în vecinătatea Casei Tineretului, chiar lângă părculețul de joacă. Copii, părinți, bunici trec zilnic pe lângă gunoaiele aruncate de cei care nu văd sau nu vor să vadă coșurile de gunoi din apropiere. Educația unor locuitori lasă mult de dorit, dar o soluție trebuie găsită și pentru rezolvarea unor astfel de probleme precum cojile de semințe aruncate prin parcuri sau hârtiile și PET-urile aruncate la întâmplare pe spațiile verzi.
Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori. Câmpina înseamnă și cartierele, iar probleme sunt peste tot. Câmpinenii le văd, le vedem și noi cu ajutorul lor. Acum nu ne rămâne decât să sperăm că le văd și cei care ar trebui să ia măsuri. 

Citiți și Un privat poate fi amendat că nu își curăță proprietatea. Dar pe Consiliul Local Câmpina, cine-l amendează?

CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

3545 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rares 17.03.2017 13:18 Pe afara au vopsit gardul.Oare cei de la spatii verzi au uitat de parcul din str Progresului,de parcurile Durbac si str Muscelului unde bucurestenii lasa gunoaiele la Campina,bulevardul si zona Loc Oprescu Adrian -locatia buncarelor plina de gunoaie,fosta schela spre Hernea,camin Petrol plin de grafitti,impetuos necesar iluminat ca pe bulevard,banci

Actualitate

1227 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1510 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

596 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2099 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.