Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori

Actualitate (Categoria articolului)

Primul teren este privat și se află situat pe Strada B.P. Hasdeu. De o bună bucată de vreme arată ca în imagine și bineînțeles că atrage atenția trecătorilor. Acum, sperăm că va atrage și atenția autorităților.

Cel de-al doilea teren, cel plin de gunoaie, aparține administrației locale. A fost donat de Petrom după dezafectarea sondei care se afla acolo. Este situat pe Strada Petrolistului, în vecinătatea Casei Tineretului, chiar lângă părculețul de joacă. Copii, părinți, bunici trec zilnic pe lângă gunoaiele aruncate de cei care nu văd sau nu vor să vadă coșurile de gunoi din apropiere. Educația unor locuitori lasă mult de dorit, dar o soluție trebuie găsită și pentru rezolvarea unor astfel de probleme precum cojile de semințe aruncate prin parcuri sau hârtiile și PET-urile aruncate la întâmplare pe spațiile verzi.
Câmpina nu înseamnă doar zona centrală, unde măturăm mai des și plantăm flori. Câmpina înseamnă și cartierele, iar probleme sunt peste tot. Câmpinenii le văd, le vedem și noi cu ajutorul lor. Acum nu ne rămâne decât să sperăm că le văd și cei care ar trebui să ia măsuri. 

Citiți și Un privat poate fi amendat că nu își curăță proprietatea. Dar pe Consiliul Local Câmpina, cine-l amendează?

CÂMPINA CURATĂ. Când se implică toată lumea, problema se rezolvă

CÂMPINA CURATĂ - campania noastră și a voastră

3565 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rares 17.03.2017 13:18 Pe afara au vopsit gardul.Oare cei de la spatii verzi au uitat de parcul din str Progresului,de parcurile Durbac si str Muscelului unde bucurestenii lasa gunoaiele la Campina,bulevardul si zona Loc Oprescu Adrian -locatia buncarelor plina de gunoaie,fosta schela spre Hernea,camin Petrol plin de grafitti,impetuos necesar iluminat ca pe bulevard,banci

Actualitate

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1649 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

789 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.