Consiliul Local solicită un nou raport despre activitatea Clubului Sportiv Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Câmpina a fost înființat de municipalitate în anul 2015, dar de atunci și până astăzi veștile bune legate de activitatea acestui club (finanțat din bani publici) întârzie să apară. Vești proaste și scandaluri au fost, însă destule. Ideea generoasă de la care a pornit s-a transformat repede într-un bolovan care a făcut țăndări imaginea oricum extrem de modestă pe care o are administrația câmpineană atunci când este vorba de sport. Clubul Sportiv Câmpina a pornit la drum cu trei obiective importante: dezvoltarea sportului de masă, realizarea de performanțe sportive și administrarea bazelor sportive aparținând municipalității. S-a dezvoltat sportul de masă în Câmpina? La ce performanțe sportive a ajuns CS Câmpina? Cum sunt administrate bazele sportive?

După ce o vreme nu s-a mai vorbit despre activitatea CS Câmpina la nivelul Consiliului Local, subiectul a fost redeschis la ședința de la sfârșitul lunii februarie, de către consilierul local Elena Albu. "Avem un club sportiv care a produs hărmălaie niște luni la rând și mă gândesc dacă e vreo coincidență că noi nu am mai auzit nimic despre acest club de la momentul în care s-a completat componența consiliului de administrație, s-a extins și s-a completat cu alte persoane. Deci, mai există acest club, o mai fi având el vreo activitate, a plătit cheltuielile de judecată, a fost exclus? Mi-aș dori foarte tare să avem un raport cât de curând ca să putem actualiza și noi informațiile despre acest club sportiv. Senzația mea este că acest club a fost cumva acaparat de niște persoane pe care noi le-am pus acolo. Nu răspunde nimeni de ce se întâmplă acolo, dar noi dăm banii", a afirmat Elena Albu.
Nici primarul Horia Tiseanu nu a avut cuvinte de laudă la adresa activității CS Câmpina: "Cu toate intențiile bune, dar vă rog pe cei care sunteți în Consiliul Director să verificați ce se întâmplă cu acest club, pentru că am și eu o informație din partea unui cetățean că nu a putut să joace fotbal sau să alerge, ceva de genul ăsta, pe terenul sintetic. Cred că ar trebui să existe un program, ca și la bazinul de înot, mă întreb cât de mare este programul, dacă nu cumva s-a restrâns foarte mult", a spus Horia Tiseanu.
După aceste intervenții, în apărarea conducerii clubului a sărit (foarte vehement și vizibil deranjat de afirmațiile anterioare) consilierul Florin Frățilă: "S-a făcut aici o referire la o entitate la care sunt membru în Consilul Director. Desigur, o să avem o ședință curând și o să analizăm fărădelegea care s-a produs, ca unul să alerge sau să n-alerge, cine știe, Doamne, ce s-a întâmplat! O să încercăm să analizăm și ce se întâmplă la bazin, așa cum spunea domnul primar că are o sesizare, o să analizăm și chestia asta și o să-l întrebăm pe domnul președinte și despre raportul pe care l-a dat sau nu l-a dat. Am vrut să vă asigur de chestia asta". (video)
Ce va urma? Cel mai probabil, la următoarea ședință a Consiliului Local va exista un raport al Clubului Sportiv, dar în formă scrisă, pentru că, știm deja, președintele Adrian Stoican are o problemă când trebuie să vorbească în fața consilierilor sau să răspundă la întrebări. Nu, nu avem nimic cu Adrian Stoican și nici cu cei care îl susțin, dar totuși, la câte s-au întâmplat la acest club și la ce buget are (1,13 milioane lei în 2018), nu ar trebui să se dea dovadă de o mai mare transparență și măcar o minimă comunicare?

3454 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2970 vizualizari
08 aug. 2020 11:48

Proiectul cu fonduri europene privind modernizarea școlii de la Poiana Câmpina a trecut de toate etapele de evaluare. Urmează semnarea contractului de finanțare

1 comentarii

Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia a transmis o adresă Primăriei Poiana Câmpina prin care anunță că proiectul privind modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale "Învățător Ion Mateescu" a trecut de etapele de evaluare tehnică și evaluare financiară și intră în etapa de precontractare. În această etapă vor trebui trimise la ADR Sud-Muntenia, pentru dosarul proiectului, o serie de documente prevăzute în Ghidul Solicitantului, iar apoi va urma semnarea contractului de finanțare. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5,5 milioane lei (1,2 milioane euro), din care 5.287.988 lei reprezintă fondurile europene nerambursabile, iar 206.637 lei este contribuția de la bugetul local.

3343 vizualizari
08 aug. 2020 09:47

În skatepark-ul de 100.000 euro de la Câmpina au început să crească buruienile...

3 comentarii

Inaugurat în septembrie 2018, skatepark-ul din Câmpina, o investiție de 100.000 euro, cu care Primăria se mândrește, este pustiu în cea mai mare parte a timpului. Rar se întâmplă să vină aici copii sau tineri cu biciclete, role ori skateboard-uri. De folosit ce este, skatepark-ul a început să fie năpădit de buruieni pe alocuri.

Alte stiri recente

354 vizualizari
10 aug. 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 10 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2879 vizualizari
09 aug. 2020 11:06

Dilemă în Alianța PNL-USR-PLUS la Câmpina. Rămâne sau nu Horia Tiseanu pe lista pentru Consiliul Local?

2 comentarii

Constituirea Alianței PNL-USR-PLUS în județul Prahova a însemnat bulversarea totală a liberalilor câmpineni. Pentru că, vă reamintim, conform protocolului încheiat între formațiunile politice implicate, candidatul la Primăria Câmpina va fi Cătălin Florescu, din partea USR-PLUS, iar lista pentru Consiliul Local va avea o paritate de 1:1 și va fi deschisă de USR-PLUS. Este o lovitură grea pentru PNL Câmpina și pentru primarul Horia Tiseanu, scos astfel din cursa pentru un nou mandat.