Cum explică președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, comportamentul din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022

Politică (Categoria articolului)

A făcut o oarecare vâlvă atitudinea președintelui PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022, subiect despre care CâmpinaTV.ro a scris aici.

La conferința de presă pe care reprezentanții PSD Câmpina au susținut-o la câteva zile după acea ședință a Consiliului Local, Dan Ioan Mușat a ținut să aibă un ”drept la replică” privind articolul nostru, pe care îl puteți urmări chiar în lectura președintelui PSD Câmpina, în materialul video. Cu același prilej, i-am cerut explicații suplimentare privind atitudinea sa din timpul ședinței Consiliului Local, când s-a strâmbat și a vociferat. Răspunsul liderului social-democraților câmpineni a fost următorul: ”Așteptăm filmarea oficială, dacă va apărea și filmarea cu persoana care îmi adresa aceeași mimică, probabil că vă veți convinge”. Am insistat, dar Dan Mușat nu a vrut să spună niciun nume de participant la ședință, care s-ar fi strâmbat la el, insistând la rându-i că așteaptă ”filmarea oficială”. Noi considerăm că nu mai este nimic de comentat...

1975 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2325 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2078 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.