Superliga B Prahova. Petrolul Ologeni - Triumf Poiana Câmpina 2-1. Pas greșit al liderului

Sport (Categoria articolului)

Triumf Poiana Câmpina, liderul Superligii B Prahova, a avut o deplasare foarte dificilă în etapa a 22-a, la Ologeni, în fața formației locale, Petrolul. Liderul a făcut un pas greșit, dar conducătorii echipei din Poiana Câmpina au acuzat vehement mai multe greșeli de arbitraj.

Dacă în prima repriză, principalul adversar al poienarilor a fost vântul, după pauză, arbitrajul a părut a fi principalul impediment în calea unei victorii a liderului. ”Cel puțin două lovituri de pedepsă la Stan și Negreanu și alte numeroase faze, toate judecate în defavoarea noastră”, acestea au fost principalele acuze ale conducătorilor de la Triumf la adresa brigăzii conduse de Valentin Dumitru.
Singura reușită a poienarilor i-a aparținut lui Negreanu. La ultima fază a jocului, poienarii puteau obține remiza, dar Vintilă a ratat singur cu portarul advers. 
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren pe: Pop - D. Marin, G. Radu, I. Dumitru, A. Dumitru, Burchi, Pantilimonescu (55 Dumitrache), Alexe, Țurlea (57 V. Bunea), Stan (70 Vintilă), Negreanu.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va sta.
Iată și celelalte rezultate înregistrate în această etapă din Superliga B Prahova:
CS Câmpina - CS Blejoi II 0-0
Carpați Sinaia - Știința Albești 1-0
Progresul Bucov - CS Scorțeni Bordeni 0-2
Olimpia Cireșanu - Sportul Câmpina 3-1
Viitorul Puchenii Mari - Avântul Tomșani 5-2
AS Starchiojd - AS Gherghița 5-0
CSO Mizil - Unirea Teleajen 3-1
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 44 puncte, CS Câmpina - locul 6, cu 34 puncte, Sportul Câmpina - locul 12, cu 28 puncte.

2854 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1867 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

157 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: