CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Superliga B Prahova. Petrolul Ologeni - Triumf Poiana Câmpina 2-1. Pas greșit al liderului

- Sport -

Superliga B Prahova. Petrolul Ologeni - Triumf Poiana Câmpina 2-1. Pas greșit al liderului

Triumf Poiana Câmpina, liderul Superligii B Prahova, a avut o deplasare foarte dificilă în etapa a 22-a, la Ologeni, în fața formației locale, Petrolul. Liderul a făcut un pas greșit, dar conducătorii echipei din Poiana Câmpina au acuzat vehement mai multe greșeli de arbitraj.

Dacă în prima repriză, principalul adversar al poienarilor a fost vântul, după pauză, arbitrajul a părut a fi principalul impediment în calea unei victorii a liderului. ”Cel puțin două lovituri de pedepsă la Stan și Negreanu și alte numeroase faze, toate judecate în defavoarea noastră”, acestea au fost principalele acuze ale conducătorilor de la Triumf la adresa brigăzii conduse de Valentin Dumitru.
Singura reușită a poienarilor i-a aparținut lui Negreanu. La ultima fază a jocului, poienarii puteau obține remiza, dar Vintilă a ratat singur cu portarul advers. 
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren pe: Pop - D. Marin, G. Radu, I. Dumitru, A. Dumitru, Burchi, Pantilimonescu (55 Dumitrache), Alexe, Țurlea (57 V. Bunea), Stan (70 Vintilă), Negreanu.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va sta.
Iată și celelalte rezultate înregistrate în această etapă din Superliga B Prahova:
CS Câmpina - CS Blejoi II 0-0
Carpați Sinaia - Știința Albești 1-0
Progresul Bucov - CS Scorțeni Bordeni 0-2
Olimpia Cireșanu - Sportul Câmpina 3-1
Viitorul Puchenii Mari - Avântul Tomșani 5-2
AS Starchiojd - AS Gherghița 5-0
CSO Mizil - Unirea Teleajen 3-1
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 44 puncte, CS Câmpina - locul 6, cu 34 puncte, Sportul Câmpina - locul 12, cu 28 puncte.


03 Apr 2022 16:32 3037 vizualizari


Comentarii


822 vizualizari 28 May 2024 21:53 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

În penultima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal feminin jujniori III, Spernață, care are loc la Sceava, CS Câmpina a pierdut semifinala.

citeste mai mult
1813 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
1073 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1636 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV