Primăria ne trimite drept la replică și dă asigurări că angajările în instituție se fac cu respectarea legii

Actualitate (Categoria articolului)

În urma apariției pe site-ul nostru a articolului Pentru cine se pregătește postul de șef serviciu Achiziții Publice din Primăria Câmpina?, primarul Horia Tiseanu ne trimite un drept la replică prin care face o serie de precizări legate de condițiile stabilite pentru candidații la postul menționat. Apreciem reacția promptă a primarului și îl asigurăm că nu am pus nici un moment la îndoială faptul că la aceste concursuri nu ar fi respectată legislația în vigoare.

Noi doar am pus niște întrebări pornind de la faptul că Primăria Câmpina nu cere nici un fel de experiență candidaților la o funcție publică de conducere într-un domeniu (achiziții publice) considerat greu, complex, dar și extrem de sensibil. Totuși, îi mulțumim primarului Câmpinei că s-a sesizat și ne-a răspuns în mai puțin de o săptămână de la apariția articolului. Publicăm integral dreptul la replică în facsimilele de mai jos. Ne permitem totuși să credem că răspunsul corect la întrebările noastre îl vom primi la finalul concursului pentru postul de șef serviciu Achiziții Publice.

1161 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 05.04.2016 09:33 Si dacă va câștiga acest concurs fix BB, își da Tiseanu demisia si își cere public scuze ca a mințit!
  • Ion Dandoaselea 05.04.2016 12:27 Am convingerea ca numai asa se fac. Si mai mult de cat atat, un criteriu de baza luat in calcul este si cel al competentei : faceti o plimbare prin oras si va veti convinge. Sau cititi rapoartele Curtii de Conturi, O.I. , etc...
  • Godfather 06.04.2016 11:24 @Adrian , trebuie sa fii foarte naiv sa mai crezi ca poti participa in ziua de azi la un asemenea concurs , doar asa ca sa te afli in treaba si fara sa ai niciun habar , cu raspunsuri pregatite cum se practica odata pe la alte institutii . Mai ales cand stii ca sunt atatia "vulturi" cu ochii pe tine , atat in interior cat si in exterior ,care au acelasi crez : "...cine este cu Tiseanu ... jos cu ei !!"

Actualitate

158 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5236 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

115 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1392 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.