CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria ne trimite drept la replică și dă asigurări că angajările în instituție se fac cu respectarea legii

- Actualitate -

Primăria ne trimite drept la replică și dă asigurări că angajările în instituție se fac cu respectarea legii

În urma apariției pe site-ul nostru a articolului Pentru cine se pregătește postul de șef serviciu Achiziții Publice din Primăria Câmpina?, primarul Horia Tiseanu ne trimite un drept la replică prin care face o serie de precizări legate de condițiile stabilite pentru candidații la postul menționat. Apreciem reacția promptă a primarului și îl asigurăm că nu am pus nici un moment la îndoială faptul că la aceste concursuri nu ar fi respectată legislația în vigoare.

Noi doar am pus niște întrebări pornind de la faptul că Primăria Câmpina nu cere nici un fel de experiență candidaților la o funcție publică de conducere într-un domeniu (achiziții publice) considerat greu, complex, dar și extrem de sensibil. Totuși, îi mulțumim primarului Câmpinei că s-a sesizat și ne-a răspuns în mai puțin de o săptămână de la apariția articolului. Publicăm integral dreptul la replică în facsimilele de mai jos. Ne permitem totuși să credem că răspunsul corect la întrebările noastre îl vom primi la finalul concursului pentru postul de șef serviciu Achiziții Publice.


05 Apr 2016 07:53 1944 vizualizari



Comentarii






  • 06.04.2016 11:24 Godfather @Adrian , trebuie sa fii foarte naiv sa mai crezi ca poti participa in ziua de azi la un asemenea concurs , doar asa ca sa te afli in treaba si fara sa ai niciun habar , cu raspunsuri pregatite cum se practica odata pe la alte institutii . Mai ales cand stii ca sunt atatia "vulturi" cu ochii pe tine , atat in interior cat si in exterior ,care au acelasi crez : "...cine este cu Tiseanu ... jos cu ei !!"
  • 05.04.2016 12:27 Ion Dandoaselea Am convingerea ca numai asa se fac. Si mai mult de cat atat, un criteriu de baza luat in calcul este si cel al competentei : faceti o plimbare prin oras si va veti convinge. Sau cititi rapoartele Curtii de Conturi, O.I. , etc...
  • 05.04.2016 09:33 Adrian Si dacă va câștiga acest concurs fix BB, își da Tiseanu demisia si își cere public scuze ca a mințit!
70 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2532 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2640 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1487 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV