CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Investițiile pe care conducerea Spitalului Municipal Câmpina și le-a propus pentru anul 2020

- Actualitate -

Investițiile pe care conducerea Spitalului Municipal Câmpina și le-a propus pentru anul 2020

La fiecare început de an se conturează bugetele locale, iar instituțiile publice solicită de la bugetul local fonduri pentru realizarea unor lucrări de reparații sau investiții. Spitalul Municipal Câmpina a beneficiat, în ultimii ani, în mod constant, de fonduri importante pentru diverse lucrări de infrastructură. Propunerile de lucrări de investiții înaintate de conducerea Spitalului MUnicipal Câmpina către administrația locală și care, probabil, vor fi incluse în proiectul bugetului local pentru acest an, ne-au fost prezentat de dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal.

”Sunt două lucrări foarte importante și extrem de necesare în acest moment. Este vorba de finalizarea renovării blocului operator care a fost realizat în proporție de 55% în urmă cu doi ani, apoi, anul trecut, am renovat Secția de Terapie Intensivă, iar anul acesta urmează să continuăm aceste lucrări, astfel că până în toamnă și spre sfârșitul anului să finalizăm blocul operator. De asemenea, avem termen de conformare pentru o lucrare de mai mică amploare, dar importantă, la Secția de Boli Interne. Această secție a fost reabilitată în urmă cu aproape 10 ani, dar atunci a fost aleasă ca soluție pentru uși o variantă care nu mai este acceptată în sistemul actual și trebuie să lărgim ușile pentru a permite accesul tărgilor. Vor fi decupaje în perete, apoi va trebui să reabilităm și pereții și suprafețele pe care se circulă. Acestea ar fi lucrările mai mari, pentru care am solicitat sprijinul financiar al Consiliului Local. Mai sunt lucrări de întreținere și de reparații curente pe care le vom efectua din fonduri proprii”, ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina. (video)
De asemenea, tot în cursul acestui an ar trebui să înceapă lucrarea de reabilitare termică a Spitalului Municipal, cu fonduri europene, pentru care a fost semnat contractul de finanțare pe 19 martie 2019. Proiectul privind reabilitarea termică a Spitalului Municipal Câmpina are o valoare de 26,528 milioane lei, din care peste 14 milioane de lei sunt alocați din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), aproximativ 2,1 milioane de lei provin din bugetul național, iar cofinanțarea care trebuie asigurată de la bugetul local este de 2% din cheltuielile eligibile (aproximativ 332.000 lei) și integral cheltuielile neeligibile, de 10 milioane lei. Deci contribuția de la bugetul local va fi semnificativă, administrația locală aprobând deja un credit pentru asigurarea cofinanțării acestui proiect. Nu este vorba despre o simplă reabilitare termică, în cadrul proiectului fiind prevăzute mai multe lucrări de intervenție, cum ar fi: termoizolarea și eficientizarea energetică, modernizarea instalațiilor electrice, de iluminat și a sistemelor de climatizare, implementarea sistemelor de management energetic, instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice, înlocuirea lifturilor existente, precum și refacerea finisajelor în zonele de intervenție. Durata proiectului este de 42 de luni, din care 38 de luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor.


30 Jan 2020 11:48 9099 vizualizari


Comentarii






  • 30.01.2020 22:31 petrescu Un lucru normal si firesc continuarea modernizarii spitalului,mai ales ca sistemul de climatizare este MORT,sa dea domnul sa si iasa ceva bun, sa speram ca nu se baga politicul ca la Calea Dacia ,vin sa faca poze si apoi incep procesele in REM,adica dispar banii si platesc fraierii.Poate totusi se mai evolueaza si in aceasta privinta ,ca de asta ne dau astia afara din ...UE ,stau cu ochii pe noi ca pe butelie.Poate totusi nu mai fuge dirigintele de santier ca la Parcul Renumit ,vrem NORMALITATE.Spor la lucru si stam cu ochii pe voi in continuare,intre timp poate se mai schimba si din echipa administrativa de la Primarie anul acesta si mai evoluam spre NORMALITATE.
75 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
658 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
2626 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1885 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV