Charter pentru sejur all-inclusive la Durres, în Albania, pe malul Adriaticii, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru finalul sezonului estival 2022, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vine în fața dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat, care face o serioasă concurență celorlalate destinații existente pe piața de turism în acest an.

Este vorba de o destinație nouă - Durres, în Albania, pe malul Mării Adriatice, la prețuri imbatabile. Durres este cea mai populară stațiune de la malul mării din Albania. Situată la numai 38km de capitala țării, Tirana, Durres are plaje largi, dar și o promenadă spectaculoasă, de unde puteți admira apusul soarelui. Durres este cel mai vechi oraș din Albania, fiind fondat în jurul anului 650 înainte de Hristos, iar printre obiectivele turistice care nu ar trebui ratate între două reprize de plajă se numără Amfiteatrul (unul dintre cele mai mari din Balcani, cu o capacitate de 20.000 locuri, construit în secolul al II-lea), Capela Bizantină (cu un mozaic policromatic unic), Zidul Bizantin (datează din secolul al VI-lea), Turnul Venețian și multe altele. Toate acestea le veți putea vedea profitând de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina.
Cazare
Hotel Marika, 4 stele - de la 597 euro/persoană
Hotel Rinia, 4 stele - de la 587 euro/persoană
Hotel Germany, 4 stele - de la 617 euro/persoană
Hotel Besani, 4 stele - de la 625 euro/persoană
Hotel Meli Holidays, 4 stele - de la 639 euro/persoană
Hotel Grint, 4 stele - de la 652 euro/persoană
Tariful include: transport avion charter, bagaj de cabină, bagaj de cală, taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, asistență turistică și cazare 7 nopți cu regim de masă all-inclusive.
Perioada sejurului: 11 septembrie 2022 - 18 septembrie 2022.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.459. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

4141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2524 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

3543 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

863 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

172 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.