Charter pentru sejur all-inclusive la Durres, în Albania, pe malul Adriaticii, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru finalul sezonului estival 2022, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vine în fața dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat, care face o serioasă concurență celorlalate destinații existente pe piața de turism în acest an.

Este vorba de o destinație nouă - Durres, în Albania, pe malul Mării Adriatice, la prețuri imbatabile. Durres este cea mai populară stațiune de la malul mării din Albania. Situată la numai 38km de capitala țării, Tirana, Durres are plaje largi, dar și o promenadă spectaculoasă, de unde puteți admira apusul soarelui. Durres este cel mai vechi oraș din Albania, fiind fondat în jurul anului 650 înainte de Hristos, iar printre obiectivele turistice care nu ar trebui ratate între două reprize de plajă se numără Amfiteatrul (unul dintre cele mai mari din Balcani, cu o capacitate de 20.000 locuri, construit în secolul al II-lea), Capela Bizantină (cu un mozaic policromatic unic), Zidul Bizantin (datează din secolul al VI-lea), Turnul Venețian și multe altele. Toate acestea le veți putea vedea profitând de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina.
Cazare
Hotel Marika, 4 stele - de la 597 euro/persoană
Hotel Rinia, 4 stele - de la 587 euro/persoană
Hotel Germany, 4 stele - de la 617 euro/persoană
Hotel Besani, 4 stele - de la 625 euro/persoană
Hotel Meli Holidays, 4 stele - de la 639 euro/persoană
Hotel Grint, 4 stele - de la 652 euro/persoană
Tariful include: transport avion charter, bagaj de cabină, bagaj de cală, taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, asistență turistică și cazare 7 nopți cu regim de masă all-inclusive.
Perioada sejurului: 11 septembrie 2022 - 18 septembrie 2022.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.459. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

3129 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2183 vizualizari
15 dec. 2022 07:18

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

2977 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

Alte stiri recente

299 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

487 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.