Charter pentru sejur all-inclusive la Durres, în Albania, pe malul Adriaticii, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru finalul sezonului estival 2022, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vine în fața dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat, care face o serioasă concurență celorlalate destinații existente pe piața de turism în acest an.

Este vorba de o destinație nouă - Durres, în Albania, pe malul Mării Adriatice, la prețuri imbatabile. Durres este cea mai populară stațiune de la malul mării din Albania. Situată la numai 38km de capitala țării, Tirana, Durres are plaje largi, dar și o promenadă spectaculoasă, de unde puteți admira apusul soarelui. Durres este cel mai vechi oraș din Albania, fiind fondat în jurul anului 650 înainte de Hristos, iar printre obiectivele turistice care nu ar trebui ratate între două reprize de plajă se numără Amfiteatrul (unul dintre cele mai mari din Balcani, cu o capacitate de 20.000 locuri, construit în secolul al II-lea), Capela Bizantină (cu un mozaic policromatic unic), Zidul Bizantin (datează din secolul al VI-lea), Turnul Venețian și multe altele. Toate acestea le veți putea vedea profitând de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina.
Cazare
Hotel Marika, 4 stele - de la 597 euro/persoană
Hotel Rinia, 4 stele - de la 587 euro/persoană
Hotel Germany, 4 stele - de la 617 euro/persoană
Hotel Besani, 4 stele - de la 625 euro/persoană
Hotel Meli Holidays, 4 stele - de la 639 euro/persoană
Hotel Grint, 4 stele - de la 652 euro/persoană
Tariful include: transport avion charter, bagaj de cabină, bagaj de cală, taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, asistență turistică și cazare 7 nopți cu regim de masă all-inclusive.
Perioada sejurului: 11 septembrie 2022 - 18 septembrie 2022.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.459. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

2867 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2543 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

2709 vizualizari
14 mai 2022 17:16

Sejur la Sunny Beach, în Bulgaria, all-inclusive, în septembrie, la un preț imbatabil, plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, care este touroperator specializat pentru Bulgaria, vine în întâmpinarea cerințelor turiștilor din Câmpina și împrejurimi cu o ofertă cu totul și cu totul specială, la un preț imbatabil, iar marele avantaj este că plecarea se face chiar din Câmpina.

Alte stiri recente

1035 vizualizari
02 oct. 2022 20:11

Liga B Prahova. FC Muscelul Câmpina - Unirea Lacul Turcului 3-1

La revenirea pe teren propriu, FC Muscelul Câmpina a avut un adversar incomod, formația Unirea Lacul Turcului.

1111 vizualizari
02 oct. 2022 19:49

Înotătorii de la CS Câmpina, performanțe foarte bune la Cupa ”Hyperion”, de la Brașov

450 de sportivi de la 24 de cluburi din țară au fost prezenți în week-end la Brașov, la Cupa ”Hyperion” la natație. La startul acestei competiții s-au aflat și mai mulți sportivi de la CS Câmpina, pregătiți de Adrian Stoican.