CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din nou, despre haznaua numită Căminul Energetic

- Actualitate -

Din nou, despre haznaua numită Căminul Energetic

De mai bine de doi ani scriem despre reabilitarea Căminului Energetic din Câmpina. Adică din perioada în care Primăria a preluat de la Ministerul Educației parterul și primul etaj (celelalte două etaje le deținea deja), iar primarul Horia Tiseanu a început să se laude cu cele 28 de locuințe sociale pe care le va realiza aici.

Suntem în primăvara anului 2017 și nu s-a făcut nimic. Vă spunem cu sinceritate că ne este rușine de rușinea Primăriei că în Câmpina există așa ceva. Un cămin pe care noi l-am numit hazna pentru că exact asta este - o hazna, iar cine nu ne crede poate merge să se convingă. La etajele doi și trei locuiesc 40 de familii de câmpineni. La primul etaj și la parter e un dezastru. În luna ianuarie s-a spart conducta principală de canalizare și spartă a rămas. Nu a intervenit nimeni. Oamenii s-au plâns degeaba, noi am scris degeaba. Mizeria continuă să curgă, mirosul este insuportabil. Parterul este practic inundat. Asta pe lângă vechile inflitrații, igrasie, mucegai și gunoaie. Și pe lângă oamenii străzii, care-și fac culcuș noaptea prin ungherele căminului.

Haideți să vedem acum cum stăm cu investiția. Cu reabilitarea parterului și primului etaj. Păi, stăm foarte prost. În prima jumătate a lunii ianuarie, Primăria Câmpina a demarat procedura de achiziție publică pentru "Proiectare instalații interioare - sanitare, termice și electrice și exterioare - apă și canal". Procedura s-a finalizat pe 8 mai, a câștigat firma Environment & Construction Consulting SRL București, prețul fiind de 17.650 lei fără TVA. Urmează semnarea contractului și realizarea proiectării instalațiilor respective. Iar acest lucru este necesar pentru că, din informațiile noastre, partea de instalații a fost omisă din proiectul inițial privind reabilitarea Căminului Energetic. Adică, s-a făcut un proiect fără să fie incluse și rețelele. Se repară acum greșeala pentru care nu răspunde nimeni.
După finalizarea proiectării instalațiilor, va trebui să fie din nou aprobați, de către Consiliul Local, indicatorii tehnico-economici pentru lucrarea de reabilitare. Apoi va trebui organizată licitația pentru executarea lucrărilor. Pe scurt, prin 2018 poate vor începe și lucrările. Prin urmare, va mai curge multă mizerie din conducta de canalizare în această hazna numită Căminul Energetic.


16 May 2017 18:12 6318 vizualizari


Comentarii


  • 09.03.2019 19:12 alina dima Colac peste pupaza cand se vor suci ISJ Prahova si vor vrea "bijuteria" innapoi.Primarul care este profesor la Energetic .Ciolanu s-a jupuit de carne,primare,tic-tac
  • 26.05.2017 23:28 Adrian Marinescu Nepasarea,dezinteresul,abordarea pt aceasta problema cu o aroganta nemaintalnita,sub nici o forma pe o cale amiabila toate aceste aspecte legate de acest imobil nu se vor rezolva,unul din motivele cele mai importante,este acela,ca problema acestui imobil,se vrea sa ramana asa tot timpul fiindca din 4 in 4 ani cand sunt alegeri acest imobil reprezinta o amagire electorala din partea celor care iubesc ciolanul.
  • 17.05.2017 02:17 VIORICA Buna dimineata eu locuiesc in acest camin de 13 ani sunt cea mai veche locatara dar asa ceva nu am vazut nu era atata nepasare mai ales ca eu am trei fete si una dintre ele este imobilizata la pat si cele doua sunt mici nici nu le pot lasa afara la ce se afla in fata caminului si in interiorul lui.MI A zis cand am fost in audienta ca ma va muta dar cand nu se stie ca nu pot cabora sa plec cu fata la recuperari sau analize ca stau la etaj nu am cu cine s o cobor ca sotul se duce la munca cu ziua,va multumesc pe aceasta cale pentru ceea ce ati facut,SANATATE MULTA VA DORIM.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
799 vizualizari 16 Jun 2024 20:36 La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

Duminică după-amiază, la 16.25, polițiștii din Măgureni au fost alertați în legătură cu disparițiai unui copil de numai șase ani.

citeste mai mult
628 vizualizari 16 Jun 2024 18:05 Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini surprinse pe Bulevardul Culturii, care ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
605 vizualizari 16 Jun 2024 10:57 Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară, va începe luni, 17 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

citeste mai mult
19820 vizualizari 16 Jun 2024 10:12 Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina continuă examenul de admitere pentru o nouă promoție. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV