CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

"Povestea copiilor isteți" din Câmpina, mai mult decât un after school

- Social -

În municipiul Câmpina funcționează "Povestea copiilor isteți", un after school creat nu doar pentru teme, chiar dacă acestea sunt prioritare, ci și pentru o educație continuă a copiilor. Știm deja cu toții că after school înseamnă "după școală", adică un loc unde copii merg după cursurile școlare pentru a fi supravegheați, pentru a face lecțiile împreună cu cadre didactice de specialitate. Ei bine, utem spune că "Povestea copiilor isteți" este mai mult decât un after school, de vreme ce aici se desfășoară și alte activități, inclusiv pe parcursul vacanței. 

Mai întâi trebuie să menționăm un lucru. Programul la "Povestea copiilor isteți" este de luni până vineri, de la ora 8.00 la ora 18.00. Deci avem atât after school (după școală), cât și before school (înainte de școală), pentru copiii care învață după-amiaza. "Principalul nostru obiectiv îl reprezintă temele! Acest lucru este de mare ajutor pentru copiii care au dificultăți cu realizarea temelor acasă sau care nu pot beneficia de sprijin la teme din partea părinților. Astfel, seara, acasă, vor avea suficient timp pentru a petrece momente în familie. Cei mici primesc sprijin la teme, pot avea o atitudine mai bună față de școală și educație, învață într-un mod mai distractiv și adesea au performanțe mai bune la cursuri. Pe lângă teme, în fiecare zi încercăm să organizăm și alte activități: engleză, teatru, magie, experimente, jocuri în aer liber, le-am adus copiilor inclusiv un medic nutriționist și un medic stomatolog", ne-au declarat cele două doamne profesoare care se ocupă de copii, Cristina Niță și Irina Șeitan.
"Povestea copiilor isteți" funcționează în Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 24, iar dacă doriți mai multe informații despre acest after school puteți suna la numerele de telefon 
0737.794.287, 0728.097.335. Precizăm că este deschis și pe parcursul vacanței, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Ei vor fi împărțiți pe grupe și, cu siguranță, nu se vor plictisi urmărind "Povestea copiilor isteți"! (P)


25 May 2022 20:31 3839 vizualizari


Comentarii


2041 vizualizari 27 May 2024 07:32 Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat la sediul său, în parteneriat cu Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești, un important eveniment dedicat educației antreprenoriale în licee și instituții de învățământ superior, la care au participat și elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
640 vizualizari 25 May 2024 23:01 Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

În Câmpina există Club Dans Dorina Popa, cu foarte mulți copii talentați, care petrec zilnic multe ore în sala de antrenament. În ultima lună, balerinele pregătite de Dorina Popa au participat la mai multe concursuri importante, de unde au venit cu numeroase premii.

citeste mai mult
1275 vizualizari 22 May 2024 20:06 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Luni, 20 mai 2024, elevi și cadre didactice de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina au continuat cursurile de prim-ajutor și igienă, de această dată pentru elevii din ciclul primar și ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Centrală.

citeste mai mult
617 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundația Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV