"Povestea copiilor isteți" din Câmpina, mai mult decât un after school

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina funcționează "Povestea copiilor isteți", un after school creat nu doar pentru teme, chiar dacă acestea sunt prioritare, ci și pentru o educație continuă a copiilor. Știm deja cu toții că after school înseamnă "după școală", adică un loc unde copii merg după cursurile școlare pentru a fi supravegheați, pentru a face lecțiile împreună cu cadre didactice de specialitate. Ei bine, utem spune că "Povestea copiilor isteți" este mai mult decât un after school, de vreme ce aici se desfășoară și alte activități, inclusiv pe parcursul vacanței. 

Mai întâi trebuie să menționăm un lucru. Programul la "Povestea copiilor isteți" este de luni până vineri, de la ora 8.00 la ora 18.00. Deci avem atât after school (după școală), cât și before school (înainte de școală), pentru copiii care învață după-amiaza. "Principalul nostru obiectiv îl reprezintă temele! Acest lucru este de mare ajutor pentru copiii care au dificultăți cu realizarea temelor acasă sau care nu pot beneficia de sprijin la teme din partea părinților. Astfel, seara, acasă, vor avea suficient timp pentru a petrece momente în familie. Cei mici primesc sprijin la teme, pot avea o atitudine mai bună față de școală și educație, învață într-un mod mai distractiv și adesea au performanțe mai bune la cursuri. Pe lângă teme, în fiecare zi încercăm să organizăm și alte activități: engleză, teatru, magie, experimente, jocuri în aer liber, le-am adus copiilor inclusiv un medic nutriționist și un medic stomatolog", ne-au declarat cele două doamne profesoare care se ocupă de copii, Cristina Niță și Irina Șeitan.
"Povestea copiilor isteți" funcționează în Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 24, iar dacă doriți mai multe informații despre acest after school puteți suna la numerele de telefon 
0737.794.287, 0728.097.335. Precizăm că este deschis și pe parcursul vacanței, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Ei vor fi împărțiți pe grupe și, cu siguranță, nu se vor plictisi urmărind "Povestea copiilor isteți"! (P)

3478 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2311 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

231 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.