Din punct de vedere al modernizărilor și dotărilor, Spitalul Municipal Câmpina arată din ce în ce mai bine

Social (Categoria articolului)

"Proiectul de reabilitare termică a Spitalulului Municipal, pentru care vrem să obținem fonduri europene, dacă va fi acceptat, va fi cel mai valoros proiect cu finanțare europeană realizat de administrația locală, depășind ca valoare modernizarea Căii Dacia", a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, la recenta conferință de presă a administrației locale. Proiectul privind reabilitarea termică a spitalului are o valoare de aproximativ 26,53 milioane lei, a trecut de etapele de evaluare tehnică și financiară și a intrat în etapa de precontractare.

Pornind de la afirmația primarului Horia Tiseanu și având în vedere că, în ultimii ani, s-au alocat permanent fonduri de la bugetul local pentru diverse lucrări de reparații și modernizare la Spitalul Municipal Câmpina, am făcut o vizită prin secțiile unității medicale. Trebuie să recunoaștem că, de câțiva ani încoace, spitalul câmpinean arată mult mai bine. Lucrări de reabilitare au fost realizate în majoritatea secțiilor, iar în cele în care nu s-au efectuat încă, sunt deja prevăzute pentru anul viitor. În privința Ambulatoriului (Policlinica Municipală), după cum știți deja, aici lucrurile sunt finalizate și totul arată modern, costurile totale ale lucrărilor executate (cu fonduri europene) fiind de aproximativ 2,5 milioane euro.
Dincolo de lucrările propriu-zise de modernizare, atât în Ambulatoriu, cât și în spital, s-au făcut și investiții în aparatură. Sigur, lucrurile nu sunt perfecte, știm cu toții, există destule probleme, dar progresele sunt vizibile și semnificative.

5510 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Milu stefania 05.11.2018 21:52 Intr-adevar parca este alt spital.am ajuns cu mezina dupa 10 ani de cand am nascut primul copil si,cel putin sectorul pediatrie,este jos palaria.felicitari tuturor care au facut acest lucru posibil!

Social

1986 vizualizari
16 aug. 2019 11:47

Peste 100 de elevi și profesori din țară au participat la concursul de dezbateri "Câmpina Impromptu Open 2019"

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost gazda ediției a V-a a concursului de dezbateri "Câmpina Improptu Open", un eveniment dedicat în acest an aniversării centenarului liceului. Competiția a reunit 27 de echipe din întreaga țară, în total peste 100 de elevi și profesori coordonatori. De la un an la altul, competiția de dezbateri organizată sub egida AES (Asociației de Educație Socială) crește în valoare și tinde să devină una dintre cele mai atractive la nivel național.

2566 vizualizari
14 aug. 2019 12:18

Pompierii prahoveni s-au luptat, timp de mai multe ore, cu două incendii extrem de puternice, la Breaza și Baba Ana

Un incendiu violent a izbucnit marți, 13 august, la Breaza, la mai multe anexe gospodărești situate la Valea Târsei. La sosirea echipajelor de pompieri, focul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, cu degajare mare de fum.

Alte stiri recente

2292 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

6186 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.