Din punct de vedere al modernizărilor și dotărilor, Spitalul Municipal Câmpina arată din ce în ce mai bine

Social (Categoria articolului)

"Proiectul de reabilitare termică a Spitalulului Municipal, pentru care vrem să obținem fonduri europene, dacă va fi acceptat, va fi cel mai valoros proiect cu finanțare europeană realizat de administrația locală, depășind ca valoare modernizarea Căii Dacia", a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, la recenta conferință de presă a administrației locale. Proiectul privind reabilitarea termică a spitalului are o valoare de aproximativ 26,53 milioane lei, a trecut de etapele de evaluare tehnică și financiară și a intrat în etapa de precontractare.

Pornind de la afirmația primarului Horia Tiseanu și având în vedere că, în ultimii ani, s-au alocat permanent fonduri de la bugetul local pentru diverse lucrări de reparații și modernizare la Spitalul Municipal Câmpina, am făcut o vizită prin secțiile unității medicale. Trebuie să recunoaștem că, de câțiva ani încoace, spitalul câmpinean arată mult mai bine. Lucrări de reabilitare au fost realizate în majoritatea secțiilor, iar în cele în care nu s-au efectuat încă, sunt deja prevăzute pentru anul viitor. În privința Ambulatoriului (Policlinica Municipală), după cum știți deja, aici lucrurile sunt finalizate și totul arată modern, costurile totale ale lucrărilor executate (cu fonduri europene) fiind de aproximativ 2,5 milioane euro.
Dincolo de lucrările propriu-zise de modernizare, atât în Ambulatoriu, cât și în spital, s-au făcut și investiții în aparatură. Sigur, lucrurile nu sunt perfecte, știm cu toții, există destule probleme, dar progresele sunt vizibile și semnificative.

5355 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Milu stefania 05.11.2018 21:52 Intr-adevar parca este alt spital.am ajuns cu mezina dupa 10 ani de cand am nascut primul copil si,cel putin sectorul pediatrie,este jos palaria.felicitari tuturor care au facut acest lucru posibil!

Social

510 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

5076 vizualizari
21 apr. 2019 06:44

Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost grav rănită într-un tragic accident pe DN1, în apropiere de Bănești

UPDATE - Tânărul din Florești, transportat la spital, este în comă. El a suferit mai multe traumatisme deosebit de grave. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pe numele șoferului autoutilitarei pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă.

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în apropierea comunei Bănești, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului" sau "Biserica Călătorului", cum i se mai spune. O autoutilitară care se deplasa spre Ploiești a lovit două autoturisme oprite parțial pe partea carosabilă și parțial în afara carosabilului. În urma impactului puternic, două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost grav rănită.

Alte stiri recente

554 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".

1059 vizualizari
22 apr. 2019 08:00

Schimbare în Consiliul Local Câmpina. Mihail Cojocaru (ALDE) devine consilier în locul lui Gabriel Dima

După ce "a fluierat în biserica ALDE", după cum singur a afirmat în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina, consilierul Gabriel Dima a fost exclus din partid, pierzându-și, astfel, și funcția de consilier local. Locul său va fi luat de următorul de pe lista ALDE de la alegerile locale din 2016, Mihail Cojocaru, al cărui mandat urmează să fie validat la ședința Consiliului Local din 23 aprilie 2019, când va depune și jurământul de credință.