CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La trecerile de pietoni din Câmpina se montează marcaje de atenționare pentru nevăzători

- Actualitate -

La trecerile de pietoni din Câmpina se montează marcaje de atenționare pentru nevăzători

De câteva zile, în zona centrală a municipiului Câmpina, în dreptul trecerilor de pietoni, se lucrează de zor. Se montează niște plăci cu protuberanțe, marcaje tactile pentru nevăzători, care să-i atenționeze pe aceștia că în zona respectivă este trecere pentru pietoni.

"Este vorba de o continuare a lucrărilor începute anul trecut, când au fost montate avertizoare acustice la trecerile de pietoni din zona centrală pentru persoanele cu dizabilități, în special pentru nevăzători. De această dată, în zona trecerilor de pietoni montăm aceste plăci cu protuberanțe, care acționează ca un marcaj tactil pentru persoanele nevăzătoare. De asemenea, la avizierul Primăriei a fost montat un panou special la care să aibă acces persoanele cu dizabilități, în special cele cu mobilitate redusă. Toate aceste lucrări au fost stabilite în urma unui control al reprezentanților Ministerului Muncii și Justiției Sociale pe linia asigurării drepturilor persoanelor cu dizabilități privind accesul la mediul fizic, informațional și comunicațional", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adran Pițigoi.
Această lucrare a fost contractată de administrația locală în cursul anului trecut, are valoarea de 45.220 lei cu tot cu TVA, este realizată de societatea Teo Trans Consulting București și include materialele, transportul și montajul tuturor componentelor necesare.


10 Apr 2019 18:52 4487 vizualizari


Comentarii


  • 11.04.2019 11:58 dan Pe Calea Doftanei trebuie să le pună și niște plăcuțe Braille sau un mesaj audio: atenție că pășiți pe stradă și riscați să vă rupeți gâtul.
407 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
486 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
571 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1177 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV