CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un grup de consilieri locali câmpineni explică de ce nu au aprobat finanțarea pentru Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului

- Actualitate -

Un grup de consilieri locali câmpineni explică de ce nu au aprobat finanțarea pentru Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului

Mai mulți consilieri locali câmpineni, opt la număr, ne-au transmis un comunicat de presă referitor la Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, comunicat care cuprinde o serie de precizări legate de neacordarea de finanțare de la bugetul local pentru acest ansamblu. Redăm integral comunicatul de presă, la care sunt anexate mai multe documente.

“Ca urmare a informărilor false din mediul online cu privire la conotația politică a votului din Consiliu Local Campina pentru alocarea sumelor pentru manifestările culturale facem următoarele precizări.
Informația conform căreia Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina a fost desființat este complet neadevărată, deoarece nu s-a votat înființarea sau desființarea unui ansamblu, ci s-au aprobat sumele acordate pentru desfășurarea unor manifestări culturale, în speță neacordarea unei sume din bugetul local pentru evenimentul Ansamblul Folcloric al Tineretului desfășurat în cursul anului 2023. Menționăm faptul că, în conformitate cu regulamentul Casei Tineretului, solicitarea pentru organizarea/înființarea ansamblului se transmitea în vederea supunerii aprobării Consilului Local la fiecare început de an, conform documentelor de mai jos. Tot în documentele de mai jos, regăsim la punctul 8 faptul că acest ansamblu era destinat copiilor și tinerilor din Câmpina, prevedere încălcată în mod repetat, cu bună știință, de către organizatori. Astfel că, Ansamblul Folcloric organizat de Casa Tineretului a avut în componență foarte puțini tineri câmpineni, cei mai mulți provenind din diferite alte localități.
Subliniem faptul că anul acesta am alocat banii respectivi pentru desfășurarea unor evenimente destinate copiilor și tinerilor din Câmpina și din bugetul municipiului Câmpina se finanțează în mod constant Ansamblul Folcloric al Casei de Cultură, care se ocupa de aceștia. Atașăm documentele din anii trecuți, care au stat la baza înființării Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului. 
Susținem permanent activitățile care încurajează câmpinenii de toate vârstele să iubească cultura și arta.“

Semnează consilierii locali ai municipiului Câmpina: Costel Filip, Noemi-Ștefania Ionescu, Liviu Briciu, Roxana-Elena Gheorghe, Florin Marcu, Cosmin Raț, Emil-Dan Nica și Lorena Iordache


02 Mar 2023 11:47 2292 vizualizari


Comentarii






  • 04.03.2023 06:56 Ionut Cata nerusinare! Sa incerci sa te justifici in felul acesta. Mai intreb o data pe cei 8: Daca in locul lui Duran ar fi dansat in ansamblu, unul din ei, la fel ar fi votat? Cine are onoarea si curajul sa raspunda? Nu ne credeti chiar atat de naivi sa nu vedem ca totul este politic si la comanda. Iar cei opt (care au votat in corpore si pentru construirea pasajului) ar trebui sa stie ca prin nealocarea banilor, practic ansamblul nu va mai exista in Campina! Si un singur campinean, daca face parte din ansamblu este, el sau parintii lui, platitor de taxe si impozit si trebuie sprijinit.
  • 02.03.2023 23:43 Calin Gherman Oare contează ce copii sau tineri activează la ansamblu ? Poate cei din alte localități nu au posibilitățile celor din Campina. Este normal sa ii ajute cineva sa ii promoveze și sa ii sprijine. Ce însemna 25.000 lei din bugetul Campinei ? De fapt ideea este : uite ce facem noi, optimizat cheltuielile, vedeți ?
1618 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2660 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2781 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1665 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV