Primarul, viceprimarul și consilierii locali din Câmpina vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

Spitalul Municipal Câmpina are nevoie, în această perioadă, de cât mai mulți bani pentru asigurarea echipamentelor și materialelor necesare desfășurării actului medical în condiții de maximă protecție. Spitalul dispune în acest moment de echipamente pentru cadrele medicale, problema este că, fiind de unică folosință, aceste echipamente se epuizează repede și stocurile trebuie refăcute în permanență. De aici a rezultat apelul instituției, dar și al administrației locale către toți cei care doresc și pot să contribuie financiar sau cu materiale ori echipamente la sprijinirea spitalului. În cadrul conferinței de presă care a avut loc miercuri la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu a anunțat că, pe lângă suma alocată de la bugetul local, reprezentanții administrației locale vor dona și în nume propriu unele sume.

Mai exact, primarul, viceprimarul și consilierii locali își vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal Câmpina. ”Apelul promovat și de Primăria Câmpina pentru donații la Spitalul Municipal nu are o conotație negativă, în sensul că spitalul nu are măști și mănuși și din donații trebuie să le cumpărăm sau că Primăria nu vrea să ajute spitalul. Dimpotrivă, înseamnă că orice donație este binevenită, pentru că, deși noi acordăm sume de bani și o vom face în continuare, nu se poate ști care va fi amploarea acțiunii spitalului. Din partea noastră - alături de viceprimar, de consilierii locali - o să fie deja un prim pas, o donație simbolică raportată la valorile și necesitățile pe care le vehiculează spitalul în acest moment”, a afirmat primarul Horia Tiseanu în cadrul conferinței de presă, fără să menționeze suma care se va strânge de la reprezentanții administrației locale. (video) Important este, totuși, că se donează acești bani, pentru că, în această perioadă, fiecare bănuț contează. 
”Conturile oficiale ale Spitalului Municipal sunt pe site-ul spitalului și sunt certificate de semnătura domnului manager. Am avut solicitări inclusiv din străinătate, tocmai de aceea am deschis conturi și în valută, și nu putem decât să le mulțumim tuturor celor care au donat și celor care vor dona pentru materiale și echipamente de protecție pentru personalul medical”, a adăugat Monica Clinciu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Câmpina. (video)

Conturile pentru donații le găsiți și în - S.O.S. Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de sprijin din partea noastră!

4244 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

926 vizualizari
30 sept. 2020 22:51

Amenajări pentru o așteptare mai... ușoară a pacienților la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina

De câteva zile, la intrarea în Policlinica Municipală Câmpina se lucrează de zor. Se amenajează o copertină, urmează să fie amplasate și câteva bănci, astfel încât așteptarea celor care au neapărată nevoie de serviciile medicale de aici să fie puțin mai ușoară, mai ales având în vedere că vine vremea rece.

1134 vizualizari
30 sept. 2020 21:17

Cornel Nanu a obținut al optulea mandat în fruntea Primăriei Cornu

Cornel Nanu este cel mai longeviv primar din județul Prahova și, probabil, din țară. Conduce Primăria Cornu din 1992, iar la alegerile locale din 27 septembrie 2020 a obținut cel de-al 8-lea mandat de primar.

Alte stiri recente

24 vizualizari
01 oct. 2020 09:22

De la 1 octombrie 2020 se schimbă modalitatea de plată a taxelor pentru permise și înmatriculări auto

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că de la 1 octombrie 2020 plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și permise de conducere NU se mai pot achita la ghișeele instituției.

474 vizualizari
01 oct. 2020 07:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 1 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.