Primarul, viceprimarul și consilierii locali din Câmpina vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

Spitalul Municipal Câmpina are nevoie, în această perioadă, de cât mai mulți bani pentru asigurarea echipamentelor și materialelor necesare desfășurării actului medical în condiții de maximă protecție. Spitalul dispune în acest moment de echipamente pentru cadrele medicale, problema este că, fiind de unică folosință, aceste echipamente se epuizează repede și stocurile trebuie refăcute în permanență. De aici a rezultat apelul instituției, dar și al administrației locale către toți cei care doresc și pot să contribuie financiar sau cu materiale ori echipamente la sprijinirea spitalului. În cadrul conferinței de presă care a avut loc miercuri la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu a anunțat că, pe lângă suma alocată de la bugetul local, reprezentanții administrației locale vor dona și în nume propriu unele sume.

Mai exact, primarul, viceprimarul și consilierii locali își vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal Câmpina. ”Apelul promovat și de Primăria Câmpina pentru donații la Spitalul Municipal nu are o conotație negativă, în sensul că spitalul nu are măști și mănuși și din donații trebuie să le cumpărăm sau că Primăria nu vrea să ajute spitalul. Dimpotrivă, înseamnă că orice donație este binevenită, pentru că, deși noi acordăm sume de bani și o vom face în continuare, nu se poate ști care va fi amploarea acțiunii spitalului. Din partea noastră - alături de viceprimar, de consilierii locali - o să fie deja un prim pas, o donație simbolică raportată la valorile și necesitățile pe care le vehiculează spitalul în acest moment”, a afirmat primarul Horia Tiseanu în cadrul conferinței de presă, fără să menționeze suma care se va strânge de la reprezentanții administrației locale. (video) Important este, totuși, că se donează acești bani, pentru că, în această perioadă, fiecare bănuț contează. 
”Conturile oficiale ale Spitalului Municipal sunt pe site-ul spitalului și sunt certificate de semnătura domnului manager. Am avut solicitări inclusiv din străinătate, tocmai de aceea am deschis conturi și în valută, și nu putem decât să le mulțumim tuturor celor care au donat și celor care vor dona pentru materiale și echipamente de protecție pentru personalul medical”, a adăugat Monica Clinciu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Câmpina. (video)

Conturile pentru donații le găsiți și în - S.O.S. Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de sprijin din partea noastră!

3965 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1061 vizualizari
28 mai 2020 14:18

Primăria Câmpina a mai pierdut un proces cu Ministerul Dezvoltării pentru Calea Dacia, pentru o corecție de 104.678 lei. Sentința este definitivă

Pe 27 mai, la Înalta Curte de Justiție a avut loc ultimul termen în procesul dintre Primăria Câmpina și Ministerul Dezvoltării pentru o corecție de 104.678 lei. Instanța a dat câștig de cauză Ministerului Dezvoltării, astfel că Primăria Câmpina este, din nou, bună de plată.

1286 vizualizari
28 mai 2020 11:57

Termenul de finalizare a lucrărilor de canalizare din Câmpina, prelungit până în aprilie 2021. În prezent, se lucrează în mai multe zone

Peste 50 de străzi și alei din Câmpina sunt cuprinse în graficul lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova. Sunt zone unde trebuie reabilitată rețeaua de canalizare, zone unde trebuie introdusă canalizarea și zone unde trebuie finalizate lucrările începute în 2014-2015, atunci când s-a derulat prima parte a acestui proiect blocat ulterior pentru mai multă vreme din cauza litigiului dintre firma executantă și operatorul de apă și canal. Înainte de blocarea apărută în toamna lui 2015, procentul de realizare a lucrărilor incluse în proiect era de 45%.

Alte stiri recente

1552 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2528 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"