CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul, viceprimarul și consilierii locali din Câmpina vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal

- Actualitate -

Primarul, viceprimarul și consilierii locali din Câmpina vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal

Spitalul Municipal Câmpina are nevoie, în această perioadă, de cât mai mulți bani pentru asigurarea echipamentelor și materialelor necesare desfășurării actului medical în condiții de maximă protecție. Spitalul dispune în acest moment de echipamente pentru cadrele medicale, problema este că, fiind de unică folosință, aceste echipamente se epuizează repede și stocurile trebuie refăcute în permanență. De aici a rezultat apelul instituției, dar și al administrației locale către toți cei care doresc și pot să contribuie financiar sau cu materiale ori echipamente la sprijinirea spitalului. În cadrul conferinței de presă care a avut loc miercuri la Primăria Câmpina, primarul Horia Tiseanu a anunțat că, pe lângă suma alocată de la bugetul local, reprezentanții administrației locale vor dona și în nume propriu unele sume.

Mai exact, primarul, viceprimarul și consilierii locali își vor dona o parte din indemnizații pentru Spitalul Municipal Câmpina. ”Apelul promovat și de Primăria Câmpina pentru donații la Spitalul Municipal nu are o conotație negativă, în sensul că spitalul nu are măști și mănuși și din donații trebuie să le cumpărăm sau că Primăria nu vrea să ajute spitalul. Dimpotrivă, înseamnă că orice donație este binevenită, pentru că, deși noi acordăm sume de bani și o vom face în continuare, nu se poate ști care va fi amploarea acțiunii spitalului. Din partea noastră - alături de viceprimar, de consilierii locali - o să fie deja un prim pas, o donație simbolică raportată la valorile și necesitățile pe care le vehiculează spitalul în acest moment”, a afirmat primarul Horia Tiseanu în cadrul conferinței de presă, fără să menționeze suma care se va strânge de la reprezentanții administrației locale. (video) Important este, totuși, că se donează acești bani, pentru că, în această perioadă, fiecare bănuț contează. 
”Conturile oficiale ale Spitalului Municipal sunt pe site-ul spitalului și sunt certificate de semnătura domnului manager. Am avut solicitări inclusiv din străinătate, tocmai de aceea am deschis conturi și în valută, și nu putem decât să le mulțumim tuturor celor care au donat și celor care vor dona pentru materiale și echipamente de protecție pentru personalul medical”, a adăugat Monica Clinciu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Câmpina. (video)

Conturile pentru donații le găsiți și în - S.O.S. Spitalul Municipal Câmpina are nevoie de sprijin din partea noastră!


03 Apr 2020 10:42 5025 vizualizari



Comentarii






2505 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2604 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1455 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5421 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV