Se deschid trei noi puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar: două la Ploiești și unul la Breaza

Social (Categoria articolului)

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că, de la 1 august 2017, vor fi funcționale trei locații noi pentru obținerea certificatelor de cazier judiciar. Este vorba despre: Secția 3 Poliție din Ploiești (Strada Minerva, nr.4), Secția 4 Poliție din Ploiești (Piața 1 Decembrie 1918, nr.1A) și Poliția Breaza (Strada Republicii, nr.82 A).

În cazul celor două locații din Ploiești, programul de lucru cu publicul va fi în zilele de marți și joi, între orele 13.00-16.00, iar la Breaza se va lucra cu publicul în fiecare luni, între orele 13.00-16.00. În prezent, certificatele de cazier judiciar se eliberează la sediul IJP Prahova din Ploiești, Strada Vasile Lupu, nr. 60, precum și la sediile subunităților de poliție din municipiul Câmpina și orașele Băicoi, Mizil, Sinaia, Urlați și Vălenii de Munte. Persoanele interesate de obținerea certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricărui punct de lucru, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii. Informații cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul IJP Prahova (www.ph.politiaromana.ro), la secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Obținerea certificatului de cazier judiciar.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5059 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1444 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

693 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

191 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

352 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.