CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Povestea medaliei de la Jocurile Francofoniei. Andreea Lungu și Mihaela Marin au vorbit despre performanța din Congo

- Sport -

Povestea medaliei de la Jocurile Francofoniei. Andreea Lungu și Mihaela Marin au vorbit despre performanța din Congo

În perioada 28 iulie - 5 august, la Kinshasa, în Congo, au avut loc Jocurile Francofoniei, competiție ajunsă la ediția a IX-a și la care au fost prezenți aproximativ 3.000 de atleți din 36 de țări din întreaga lume.

După cum v-am relatat la momentul respectiv, Andreea Lungu, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prezent legitimată la CSM București, și antrenată de Mihaela Marin, a participat în proba de aruncarea discului, unde a obținut medalia de bronz, cu o aruncare de 51,01m. Andreea Lungu a povestit în exclusivitate pentru CâmpinaTV.ro ce a însemnat experiența din Congo, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere sportiv. Ne-a vorbit despre condițiile de cazare și de pregătire din capitala acestui stat african, despre restricțiile la care au fost supuși, dar a făcut și o comparație cu precedenta sa experiență în Africa - în Kenya, în august 2021, unde a obținut locul 10 la aruncarea discului, la Cupa Mondială under 20.
Chiar dacă nu a putut să-i fie alături în Congo, antrenoarea Mihaela Marin a fost în contact aproape permanent cu sportiva sa și ne-a povestit cum s-a văzut performanța Andreei de la Câmpina, dar și ce înseamnă aceasta pentru sportul câmpinean, chiar dacă Andreea nu mai reprezintă acum vreun club câmpinean.
De asemenea, invitatele noastre ne-au vorbit și despre ceea ce urmează - vacanță, apoi un nou sezon.


09 Aug 2023 06:59 3668 vizualizari


Comentarii






724 vizualizari 10 May 2024 21:39 Echipa primarilor din România, cu Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, printre titulari, vicecampioană europeană

Echipa primarilor din România, cu Sergiu Constanda, primarul comunei Poiana Câmpina, printre titulari, vicecampioană europeană

Primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, a fost singurul dintre aleșii locali din Prahova, prezent în echipa națională a primarilor, care a participat în perioada 4-10 mai la Campionatul European al Primarilor, unde Naționala României a obținut titlul de vicecampioană europeană.

citeste mai mult
1159 vizualizari 09 May 2024 20:28 Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 29-a. Programul și delegările

Runda a 29-a din Liga A Prahova, la fotbal, va avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
878 vizualizari 08 May 2024 19:11 Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

În penultima etapă a Campionatului Națioanl de Handbal Feminin pentru juniori III, Grupa Speranța 2, CS Câmpina a obținut o nouă victorie. Fetele lui Daniel Vasile au învins echipa Tonus București cu scorul de 35-31, după ce la pauză tabela de marcaj arăta un scor egal, 15-15.

citeste mai mult
1327 vizualizari 07 May 2024 20:20 Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Așteptat ca un derby local, jocul dintre CS Câmpina și FC Bănești a reprezentat o anihilare reciprocă, ceel două formații demonstrând de ce sunt vecine de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV