"O poveste cu petale", atelier de pictură pentru profesorii din ciclul primar, desfăşurat la Şcoala "Ion Câmpineanu"

Social (Categoria articolului)

La Şcoala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina a avut loc vineri o interesantă acţiune dedicată profesorilor din ciclul primar - un atelier de pictură intitulat "O poveste cu petale". Acțiunea face parte din proiectul "Ateliere şi experienţă", ajuns la ediţia a IX-a şi derulat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Şcoala Gimnazială "Sf. Vasile" Ploieşti şi Liceul Teoretic "Constantin Brâncoveanu" Urlaţi.

Zeci de profesori din ciclul primar de la cele trei instituții de învățământ implicate în acest proiect au fost prezenţi vineri la Câmpina, la Şcoala "Ion Câmpineanu", întreaga acţiune desfăşurându-se sub coordonarea profesorului de arte plastice Mihaela Baltag. Au fost prezentate tehnici de pictură, punându-se accent pe latura practică. De altfel, semnele de carte şi farfurioarele pe care au lucrat efectiv au rămas fiecărui profesor, ca o amintire de la acest proiect inedit.
"Este un proiect generos, iniţiat de colegii de la Şcoala Gimnazială Sf. Vasile Ploieşti. An de an, în cadrul acestui proiect, trei şcoli din Prahova împărtăşesc experienţe inedite de învăţare, totul în beneficiul elevilor. Un proiect de  suflet, un proiect de echipă, în cadrul căruia colaborăm frumos", ne-a declarat Mirela Burada, profesor învăţământ primar la Şcoala Gimnazială "Ion Câmpineanu", unul dintre coordonatorii acestei acţiuni.
Pentru toţi cei prezenţi ziua s-a încheiat la Castelul "Iulia Hasdeu", un simbol al Câmpinei. De altfel, trebuie să știți că a fost ales (deloc întâmplător) ca motto al acestei acțiuni un fragment dintr-o poezie a Iuliei Hasdeu: "Când florile mişcate de-o blândă adiere/ Se-mbată de lumină sub soarele cel cald..."

7437 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1612 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

831 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

688 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

146 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.