Consiliul Local Câmpina nu mai dorește promovarea echipei de fotbal CS Câmpina în Liga a III-a

Sport (Categoria articolului)

Discuțiile pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, aprobat în ședința extraordinară de joi, 2 februarie 2023, au cuprins și un punct privind echipa de fotbal CS Câmpina.

A fost vorba de un amendament formulat de consilierii Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Lorena Iordache, Costel Filip, Liviu Briciu, Cosmin Raț, Dan Nica și Florin Marcu, prin care se dorea realocarea unor sume în interiorul bugetului Clubului Sportiv Câmpina. Pe scurt, echipei de seniori, angrenate în lupta pentru promovarea în Liga a III-a și căreia anul trecut i s-au alocat mai mulți bani de la bugetul local tocmai pentru acest lucru, i-a fost redus bugetul la 100.000 lei, diferența fiind realocată între celelalte secții ale clubului.
Din păcate, discuția din Consiliul Local nu a fost una pe fond, insistându-se doar asupra faptului dacă acest amendament trebuie discutat în cadrul proiectului de buget sau nu. În cele din urmă, amendamentul a fost retras și urmează a fi promovat un proiect de hotărâre în acest sens, după ce va exista și o hotărâre a Comitetului Director al CS Câmpina. Dar cum mai mulți dintre consilierii care au inițiat acest amendament sunt și membri ai Comitetului Director, probabil că echipa de seniori a clubului municipalității se va vedea cu bugetul mult diminuat.
Acum, din câte a apucat să explice în plenul Consiliului Local Liviu Briciu, care a vorbit în numele inițiatorilor acestui amendament, principala motivație este că o eventuală promovare ar împovăra foarte mult bugetul Câmpinei pentru următorii minim doi-trei ani, cheltuielile în Liga a III-a fiind mult superioare celor de la nivel județean, unde activează acum CS Câmpina.
"Pe de altă parte, vrem să-i stimulăm spre performanță pe copiii și juniorii de la toate secțiile clubului, de aceea considerăm că trebuie să susținem toate secțiile pentru a-i sprijini astfel pe copiii care activează acolo", a mai afirmat Liviu Briciu.

2914 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 05.02.2023 22:25 Cum e posibil asa ceva? Stie Briciu ce traditie fotbalistica a avut orasul nostru? Cand Poiana se batea de la egal la egal in divizia B cu Rapid si Targovistele lui Dobrin? De se ducea lumea de la ora 7 in tribune cand meciul incepea la 11. Cred ca stie sau a auzit, dar a devenit o marioneta in mainile primarului. Rusine Briciule te ocupi numai de rafuieli politice. Nu mai ai pic de demnitate. La fel ca si restul initiatorilor acestui proiect.
  • Amelin 06.02.2023 10:19 Campina are ce merita.Poienari nu il vreti inapoi?Sa va faca voua pasaje... Astia care il sustineti va meritati soarta

Sport

1554 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

2109 vizualizari
19 mar. 2023 15:42

Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.