Consiliul Local Câmpina nu mai dorește promovarea echipei de fotbal CS Câmpina în Liga a III-a

Sport (Categoria articolului)

Discuțiile pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, aprobat în ședința extraordinară de joi, 2 februarie 2023, au cuprins și un punct privind echipa de fotbal CS Câmpina.

A fost vorba de un amendament formulat de consilierii Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Lorena Iordache, Costel Filip, Liviu Briciu, Cosmin Raț, Dan Nica și Florin Marcu, prin care se dorea realocarea unor sume în interiorul bugetului Clubului Sportiv Câmpina. Pe scurt, echipei de seniori, angrenate în lupta pentru promovarea în Liga a III-a și căreia anul trecut i s-au alocat mai mulți bani de la bugetul local tocmai pentru acest lucru, i-a fost redus bugetul la 100.000 lei, diferența fiind realocată între celelalte secții ale clubului.
Din păcate, discuția din Consiliul Local nu a fost una pe fond, insistându-se doar asupra faptului dacă acest amendament trebuie discutat în cadrul proiectului de buget sau nu. În cele din urmă, amendamentul a fost retras și urmează a fi promovat un proiect de hotărâre în acest sens, după ce va exista și o hotărâre a Comitetului Director al CS Câmpina. Dar cum mai mulți dintre consilierii care au inițiat acest amendament sunt și membri ai Comitetului Director, probabil că echipa de seniori a clubului municipalității se va vedea cu bugetul mult diminuat.
Acum, din câte a apucat să explice în plenul Consiliului Local Liviu Briciu, care a vorbit în numele inițiatorilor acestui amendament, principala motivație este că o eventuală promovare ar împovăra foarte mult bugetul Câmpinei pentru următorii minim doi-trei ani, cheltuielile în Liga a III-a fiind mult superioare celor de la nivel județean, unde activează acum CS Câmpina.
"Pe de altă parte, vrem să-i stimulăm spre performanță pe copiii și juniorii de la toate secțiile clubului, de aceea considerăm că trebuie să susținem toate secțiile pentru a-i sprijini astfel pe copiii care activează acolo", a mai afirmat Liviu Briciu.

3388 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 05.02.2023 22:25 Cum e posibil asa ceva? Stie Briciu ce traditie fotbalistica a avut orasul nostru? Cand Poiana se batea de la egal la egal in divizia B cu Rapid si Targovistele lui Dobrin? De se ducea lumea de la ora 7 in tribune cand meciul incepea la 11. Cred ca stie sau a auzit, dar a devenit o marioneta in mainile primarului. Rusine Briciule te ocupi numai de rafuieli politice. Nu mai ai pic de demnitate. La fel ca si restul initiatorilor acestui proiect.
  • Amelin 06.02.2023 10:19 Campina are ce merita.Poienari nu il vreti inapoi?Sa va faca voua pasaje... Astia care il sustineti va meritati soarta

Sport

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.