Consiliul Local Câmpina nu mai dorește promovarea echipei de fotbal CS Câmpina în Liga a III-a

Sport (Categoria articolului)

Discuțiile pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, aprobat în ședința extraordinară de joi, 2 februarie 2023, au cuprins și un punct privind echipa de fotbal CS Câmpina.

A fost vorba de un amendament formulat de consilierii Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Lorena Iordache, Costel Filip, Liviu Briciu, Cosmin Raț, Dan Nica și Florin Marcu, prin care se dorea realocarea unor sume în interiorul bugetului Clubului Sportiv Câmpina. Pe scurt, echipei de seniori, angrenate în lupta pentru promovarea în Liga a III-a și căreia anul trecut i s-au alocat mai mulți bani de la bugetul local tocmai pentru acest lucru, i-a fost redus bugetul la 100.000 lei, diferența fiind realocată între celelalte secții ale clubului.
Din păcate, discuția din Consiliul Local nu a fost una pe fond, insistându-se doar asupra faptului dacă acest amendament trebuie discutat în cadrul proiectului de buget sau nu. În cele din urmă, amendamentul a fost retras și urmează a fi promovat un proiect de hotărâre în acest sens, după ce va exista și o hotărâre a Comitetului Director al CS Câmpina. Dar cum mai mulți dintre consilierii care au inițiat acest amendament sunt și membri ai Comitetului Director, probabil că echipa de seniori a clubului municipalității se va vedea cu bugetul mult diminuat.
Acum, din câte a apucat să explice în plenul Consiliului Local Liviu Briciu, care a vorbit în numele inițiatorilor acestui amendament, principala motivație este că o eventuală promovare ar împovăra foarte mult bugetul Câmpinei pentru următorii minim doi-trei ani, cheltuielile în Liga a III-a fiind mult superioare celor de la nivel județean, unde activează acum CS Câmpina.
"Pe de altă parte, vrem să-i stimulăm spre performanță pe copiii și juniorii de la toate secțiile clubului, de aceea considerăm că trebuie să susținem toate secțiile pentru a-i sprijini astfel pe copiii care activează acolo", a mai afirmat Liviu Briciu.

3286 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 05.02.2023 22:25 Cum e posibil asa ceva? Stie Briciu ce traditie fotbalistica a avut orasul nostru? Cand Poiana se batea de la egal la egal in divizia B cu Rapid si Targovistele lui Dobrin? De se ducea lumea de la ora 7 in tribune cand meciul incepea la 11. Cred ca stie sau a auzit, dar a devenit o marioneta in mainile primarului. Rusine Briciule te ocupi numai de rafuieli politice. Nu mai ai pic de demnitate. La fel ca si restul initiatorilor acestui proiect.
  • Amelin 06.02.2023 10:19 Campina are ce merita.Poienari nu il vreti inapoi?Sa va faca voua pasaje... Astia care il sustineti va meritati soarta

Sport

1573 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2934 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.