CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De Ziua Națională a României, Klaus Iohannis a decorat-o pe Steluța Pralea, directorul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei

- Eveniment -

De Ziua Națională a României, Klaus Iohannis a decorat-o pe Steluța Pralea, directorul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei

Cu ocazia Zilei Naționale a României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, președintele României, Klaus Iohannis, a decorat mai mulți directori ai unor instituții de învățământ din țara noastră.

Unul dintre dascălii decorați de președintele României este Steluța Pralea, directorul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei, care a primit Ordinul ”Meritul pentru Învățământ”, în grad de Cavaler.
După ceremonia de la Cotroceni, Steluța Pralea a declarat: ”Inițiativele și rezultatele mele profesionale au fost recunoscute la cel mai înalt nivel. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în toate demersurile educaționale întreprinse - colegi, elevi, părinți, comunitatea locală, forurile superioare din educație și ONG-uri. Împreună am reușit să construim un învățământ de calitate la Valea Doftanei și împreună vom continua să oferim o educație aleasă”.
Vă reamintim că, în septembrie 2021, președintele Klaus Iohannis a ales să vină la Valea Doftanei, la Liceul Tehnologic ”Carol I”, pentru a participa la festivitatea de deschidere a anului școlar.

(Sursa video - Administrația Prezidențială)


01 Dec 2023 22:37 2416 vizualizari


Comentarii


  • 04.12.2023 08:00 Coco Channel Am invata ceva de la dansa daca ar fi in folosul copiilor!Voi nu vedeti ca degeaba cumparati copilului vostru tablete,smartfon,Mercedes daca el nu invata de la tabla inmultirii la legaturi covalente,de la Creanga la Blaga,de la Newton la Enstein.Prin studiu individual a ajuns Lincoln unde a ajuns sau Henry Coanda.
  • 02.12.2023 13:31 Analfabetul Felicitari D-nei Directoare, poate ca 'demagogii' din Campina sa invete ceva de la ea. La noi copii aduna gunoaie si curatesc scoala, poate primim si noi decoratii pentru asta.....................„Un director de școală bun se adaptează la vremuri”, crede Steluța Pralea, profesoară de informatică și directoarea Liceului Tehnologic „Carol I” din comuna Valea Doftanei, Prahova, care în decembrie anul trecut a primit premiul Directorul Anului pentru Inovare la gala Asociației Valori pentru Educație. În urma unui curs la Agenția Spațială din România, Pralea a înființat un club de programare și robotică în liceul din sat, după ce reușise să digitalizeze de ani bun secretariatul și contabilitatea. Află din interviul cu Steluța Pralea cât de repede s-a adaptat la școala online anul trecut, cum a ajuns școala într-un proiect al Universității Cambridge, dar și de ce de ani buni elevii decid să rămână să învețe la liceul din sat......... Comuna Valea Doftanei din județul Prahova are 6300 de locuitori Liceul Tehnologic „Carol I” cuprinde 4 grădinițe, o școală gimnazială în satul Trăisteni și un liceu (inclusiv cu clase de primar și gimnaziu) în satul Teșila. În total, sunt 650 de elevi și preșcolari, dintre care aproape 400 în Teșila În 2020, Steluța Pralea a primit premiul „Directorul Anului 2020 pentru Inovare” în cadrul Galei organizate de Asociația pentru Valori în Educație (AVE); în prezentarea premiului Steluței Pralea se menționează că: „• A digitalizat întreaga școală, atât administrativ cât și procesul educațional • Școala implemneteaza programe de problem-based learning in STEAM • 90% dintre profesori au urmat module avansate de formare a competențelor digitale • A introdus 2 specializari noi pentru elevi • Abandonul școlar este 0%” La liceu există câte o clasă pe nivel și învățământ profesional dual în colaborare cu un operator economic din zonă pe specializarea mecanic forestier - a X-a și a XI-a, nu și a IX-a, tot din cauza numărului scăzut de absolvenți de clasa a opta. Steluța Pralea este directoare din 2013, iar în 2008-2013 a fost director adjunct. ............Un alt proiect a fost la clasele primare. „O colegă învățătoare a cumpărat doi ozoboți pentru a face diverse activități la clasă. Sunt niște roboței micuți, cât pumnul, care fac ce le spui - se deplasează, se rotesc. Îl programezi cu blocuri de cod, ca să fie accesibil pentru copiii mai mici,” povestește Pralea. La liceul din Valea Doftanei se face informatică încă de la clasele primare. Cei mici au curs opțional de informatică, iar cei de gimnaziu lucrează pe calculatoare în cadrul orei de tehnologie. În plus, tehnologia este acum folosită la toate orele. „Nu cred că există ore la care să nu se folosească tehnologia. Și la geografie, istorie, engleză, la clasa de turism, la chimie și biologie avem CD-uri cu experimente virtuale.”
  • 02.12.2023 08:52 Coco Channel Si cam cati doctori,ingineri,economisti,profesori de liceu,profesori universitari,ofiteri superiori, au iesit din acest liceu tehnologic?
800 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1105 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1352 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9219 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV