CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”România sălbatică”, filmul realizat și de câmpineanul Cosmin Dumitrache, a câștigat Premiul publicului la ”Wildscreen Festival”, în Marea Britanie

- Eveniment -

”România sălbatică”, filmul realizat și de câmpineanul Cosmin Dumitrache, a câștigat Premiul publicului la ”Wildscreen Festival”, în Marea Britanie

În anul 2021, la Festivalul Internațional de Film Transilvania de la Cluj-Napoca (TIFF), Premiul publicului la categoria ”Cel mai bun film românesc” era câștigat de producția ”România sălbatică”, unul dintre realizatori fiind câmpineanul Cosmin Dumitrache.

Am scris pe larg despre acest subiect la momentul respectiv și chiar am realizat un interviu cu Cosmin Dumitrache, interviu pe care îl puteți revedea aici.
Acum, filmul ”România sălbatică” a intrat în selecția oficială de la ”Wildscreen Festival”, cel mai important și prestigios festival de filme de natură din lume, unde au fost incluse 32 de filme dintr-o selecție de peste 800.
Dan Dinu, unul dintre realizatorii acestui film alături de câmpineanul nostru, a fost prezent la Bristol, gazda festivalului, chiar acasă la BBC, unde a participat la multe conferințe și workshopuri de profil și a discutat cu foarte mulți oameni importanți de la diferite case de producție din industrie. Surpriza cea mare a venit când a fost anunțat că filmul românesc este nominalizat și la premiul pentru votul publicului. Mai mult, ”România sălbatică” a câștigat Premiul publicului la acest prestigios festival de film din Marea Britanie. 
”Ne bucurăm foarte mult că, prin România Sălbatică, natura țării ajunge în elita mondială a producțiilor de film documentar și că toți acești ani de muncă ne sunt apreciați și confirmați atât de public, cât și de specialiștii mult mai experimentați din domeniu. Acum urmează să o luam de la capăt și să tragem tare pentru filmul despre Delta Dunării, iar după 2-3 ani sper să reușesc și eu să ajung la una din următoarele ediții ale acestui prestigios festival al filmelor de natură”, a scris pa pagina sa de Facebook câmpineanul Cosmin Dumitrache, unul dintre realizatorii filmului ”România sălbatică”.


19 Oct 2022 19:55 4177 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
466 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
600 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
744 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2462 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV