CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”România sălbatică”, filmul realizat și de câmpineanul Cosmin Dumitrache, a câștigat Premiul publicului la ”Wildscreen Festival”, în Marea Britanie

- Eveniment -

”România sălbatică”, filmul realizat și de câmpineanul Cosmin Dumitrache, a câștigat Premiul publicului la ”Wildscreen Festival”, în Marea Britanie

În anul 2021, la Festivalul Internațional de Film Transilvania de la Cluj-Napoca (TIFF), Premiul publicului la categoria ”Cel mai bun film românesc” era câștigat de producția ”România sălbatică”, unul dintre realizatori fiind câmpineanul Cosmin Dumitrache.

Am scris pe larg despre acest subiect la momentul respectiv și chiar am realizat un interviu cu Cosmin Dumitrache, interviu pe care îl puteți revedea aici.
Acum, filmul ”România sălbatică” a intrat în selecția oficială de la ”Wildscreen Festival”, cel mai important și prestigios festival de filme de natură din lume, unde au fost incluse 32 de filme dintr-o selecție de peste 800.
Dan Dinu, unul dintre realizatorii acestui film alături de câmpineanul nostru, a fost prezent la Bristol, gazda festivalului, chiar acasă la BBC, unde a participat la multe conferințe și workshopuri de profil și a discutat cu foarte mulți oameni importanți de la diferite case de producție din industrie. Surpriza cea mare a venit când a fost anunțat că filmul românesc este nominalizat și la premiul pentru votul publicului. Mai mult, ”România sălbatică” a câștigat Premiul publicului la acest prestigios festival de film din Marea Britanie. 
”Ne bucurăm foarte mult că, prin România Sălbatică, natura țării ajunge în elita mondială a producțiilor de film documentar și că toți acești ani de muncă ne sunt apreciați și confirmați atât de public, cât și de specialiștii mult mai experimentați din domeniu. Acum urmează să o luam de la capăt și să tragem tare pentru filmul despre Delta Dunării, iar după 2-3 ani sper să reușesc și eu să ajung la una din următoarele ediții ale acestui prestigios festival al filmelor de natură”, a scris pa pagina sa de Facebook câmpineanul Cosmin Dumitrache, unul dintre realizatorii filmului ”România sălbatică”.


19 Oct 2022 19:55 4113 vizualizari



Comentarii






1281 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1302 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2098 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2911 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV