În fiecare an, înaintea vacanței de iarnă, copiii de la Școala "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina știu că trebuie să vină la ei Moș Crăciun de la Primărie. Iar Moșul nu i-a ocolit nici în acest an pentru că, știm deja, Moșului îi plac tradițiile și îi iubește pe cei care le respectă. Primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda, mai mulți colegi din Primărie și consilieri locali au venit cu daruri la copii și la cadrele didactice.
Emisarii lui Moș Crăciun au mers prin fiecare clasă și le-au împărțit daruri copiilor, iar la final le-au oferit cadouri și cadrelor didactice, oameni deosebiți, care-și aduc zi de zi contribuția la educația copiilor. Pentru ca această bucurie oferită copiilor să fie posibilă, o mare contribuție au avut-o cei care au sponsorizat sacul Moșului, pentru că toate cadourile au fost cumpărate din sponsorizări. Trebuie precizat faptul că nu doar cei 210 elevi de la Școala “Înv. Ion Mateescu” au primit daruri, ci și cei peste 70 de preșcolari de la cele două grădinițe din localitate (Poiana Câmpina și Bobolia).
Dacă pentru copii, venirea Moșului de la Primărie nu mai reprezintă o surpriză, ei bine, primarul Alin Moldoveanu a avut parte de o surpriză din partea copiilor de la clasa a III-a, pregătiți de profesor învățământ primar Virginia Teodoru. Șase fetițe dulci foc au dansat și i-au cântat primarului "Moșule, ce tânăr ești" ("Noapte de vis"), celebra melodie a trupei Andre, lansată în urmă cu aproape 20 de ani. (video)
De asemenea, primarul, viceprimarul și ceilalți invitați au primit de la cadrele didactice câte o coroniță pentru sărbători. Coronițele, absolut superbe, au fost realizate de profesori în cadrul unui proiect deosebit: "Farmecul creației - Iarna aduce sărbătoare. Tradiții de Crăciun". Un proiect aflat la prima ediție, desfășurat printr-un parteneriat între Liceul Tehnologic "Constantin Cantacuzino" Băicoi, Școala Gimnazială "Toma T. Socolescu" Păulești și, bineînțeles, Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" Poiana Câmpina, cu sprijinul Casei Corpului Didactic Prahova.
Primăria municipiului Câmpina a încheiat de curând un contract cu o firmă specializată în alpinism utilitar, scopul fiind acela de a tăia copaci care reprezintă un pericol major pentru populație, dar și pentru bunuri.
Dacă mergeți pe străzile din Câmpina și vedeți luminile aprinse la stâlpii de iluminat public, nu trebuie să vă faceți griji... Nu s-a dereglat programul, ci se efectuează reparații la rețeaua de iluminat public.
Ceea ce puțini credeau s-au întâmplat astăzi, vineri, 18 iulie - Băile Minerale Telega s-au redeschis publicului.
Pe DN1, pe raza comunei Cornu, în apropiere de Câmpina, a avut loc un accident rutier grav.