Daruri pentru elevii și profesorii de la școala din Poiana Câmpina. Copiii i-au cântat primarului Alin Moldoveanu - "Moșule, ce tânăr ești!"

Actualitate (Categoria articolului)

Începe la

În fiecare an, înaintea vacanței de iarnă, copiii de la Școala "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina știu că trebuie să vină la ei Moș Crăciun de la Primărie. Iar Moșul nu i-a ocolit nici în acest an pentru că, știm deja, Moșului îi plac tradițiile și îi iubește pe cei care le respectă. Primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda, mai mulți colegi din Primărie și consilieri locali au venit cu daruri la copii și la cadrele didactice.

Emisarii lui Moș Crăciun au mers prin fiecare clasă și le-au împărțit daruri copiilor, iar la final le-au oferit cadouri și cadrelor didactice, oameni deosebiți, care-și aduc zi de zi contribuția la educația copiilor. Pentru ca această bucurie oferită copiilor să fie posibilă, o mare contribuție au avut-o cei care au sponsorizat sacul Moșului, pentru că toate cadourile au fost cumpărate din sponsorizări. Trebuie precizat faptul că nu doar cei 210 elevi de la Școala Înv. Ion Mateescu au primit daruri, ci și cei peste 70 de preșcolari de la cele două grădinițe din localitate (Poiana Câmpina și Bobolia).
Dacă pentru copii, venirea Moșului de la Primărie nu mai reprezintă o surpriză, ei bine, primarul Alin Moldoveanu a avut parte de o surpriză din partea copiilor de la clasa a III-a, pregătiți de profesor învățământ primar Virginia Teodoru. Șase fetițe dulci foc au dansat și i-au cântat primarului "Moșule, ce tânăr ești" ("Noapte de vis"), celebra melodie a trupei Andre, lansată în urmă cu aproape 20 de ani. (video)
De asemenea, primarul, viceprimarul și ceilalți invitați au primit de la cadrele didactice câte o coroniță pentru sărbători. Coronițele, absolut superbe, au fost realizate de profesori în cadrul unui proiect deosebit: "Farmecul creației - Iarna aduce sărbătoare. Tradiții de Crăciun". Un proiect aflat la prima ediție, desfășurat printr-un parteneriat între Liceul Tehnologic "Constantin Cantacuzino" Băicoi, Școala Gimnazială "Toma T. Socolescu" Păulești și, bineînțeles, Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" Poiana Câmpina, cu sprijinul Casei Corpului Didactic Prahova.

5481 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

499 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

719 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

1 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

490 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

310 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: