CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanca Georgeta Popescu - rezultate foarte bune în Germania, locul 6 la Europene și locul 12 la Mondiale

- Sport -

Câmpineanca Georgeta Popescu - rezultate foarte bune în Germania, locul 6 la Europene și locul 12 la Mondiale

În acest week-end, la Altenberg, în Germania, a avut loc etapa a VI-a a Cupei Mondiale la bob și Campionatul European de Bob. În lotul național al României, printre sportivii prezenți la această competiție s-a numărat și câmpineanca Georgeta Popescu - legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Dorin Alexandru Grigore.

Pentru Georgeta Popescu a fost a doua participare la Cupa Mondială, locul 12 ocupat fiind unul considerat de întreaga delegație a României ca o mare performanță. Cu atât mai mult cu cât a devansat sportive valoroase din Canada, din Germania (sportiva cu cel mai bun start) și pe Victoria Cernanska, din Slovacia, principala adversară a Georgetei Popescu la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne, câștigate atunci de câmpineanca noastră.
”Sunt clasări foarte bune pentru mine, pentru întreaga noastră delegație și sunt mândră și fericită pentru tot ce am realizat”, ne-a declarat în exclusivitate Georgeta Popescu, la numai câteva minute după festivitatea de premiere a Europenelor.


21 Jan 2023 15:02 3134 vizualizari


Comentarii






  • 21.01.2023 18:14 Aristide Bravo ei. Poate rezultatele ei au fost luate ca referință pentru proiectele de majorare a taxelor bazelor sportive din oraș.😂 Ți-e și frică să mai câștigi ceva.
1278 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1969 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1651 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2169 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV