CONTACT

Primăria Câmpina vrea să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea termică a Spitalului Municipal și Colegiului "Constantin Istrati"

- Actualitate -

Primăria Câmpina vrea să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea termică a Spitalului Municipal și Colegiului

Sunt două proiecte importante, pentru care au fost întocmite documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenții și au fost aprobați, de către Consiliul Local, indicatorii tehnico-economici. Valoarea lucrărilor este mare în ambele cazuri și de aceea proiectele au fost depuse pentru obținerea de fonduri europene în cadrul POR 2014-2020, Axa 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Capitolul - Sprijinirea eficienței energetice la clădiri publice.

În cazul Spitalului Municipal, valoarea totală ar investiției s-ar ridica la 26,5 milioane lei cu tot cu TVA, fiind vorba despre o clădire veche (construită în 1979) și foarte mare (formată din cinci corpuri și mai multe etaje). În urma expertizării tehnice s-a concluzionat că toate cele cinci corpuri nu necesită intervenții de ordin structural, urmând să fie executate lucrările care țin de termoizolație și eficientizare energetică (facsimil). Durata lucrărilor este estimată la 30 de luni.
La Colegiul Tehnic "Constantin Istrati", valoarea investiției este de 8,4 milioane lei cu tot cu TVA, durata lucrărilor fiind estimată la 24 de luni. Clădirea este și mai veche (construită în anul 1927), dar din expertiza tehnică reiese că nu există probleme de tasări ori instabilitate a terenului, în schimb există infiltrații de apă și deficiențe în sistemul de colectare a apelor pluviale. Lucrările care se vor executa aici le aveți în facsimil.


04 Oct 2017 10:55 4552 vizualizari


Comentarii






  • 04.10.2017 11:24 Cioco Ok ca repara liceul Istrati dar trebuie avut in vedere si spatiile ruina din complexul Balcescu.Este o zona verde sper sa nu o sugrume cu borduri
2327 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3145 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4088 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3542 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV