CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Control în Piața Câmpina la brazi și coronițe. Romii au rămas fără marfă

- Actualitate -

Control în Piața Câmpina la brazi și coronițe. Romii au rămas fără marfă
Inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare (ITRSV), însoțiți de un echipaj de jandarmi, verifică la această oră comercianții de brazi, coronițe și vâsc din Piața Centrală Câmpina. La brazii nu sunt probleme, comercianții prezentând inspectorilor toate documentele solicitate. În schimb, în cazul produselor vândute de romi, situația este complet diferită.

Comercianții romi nu au putut prezenta nici documente de proveniență a mărfii, nici certificate de producător, nici aviz de însoțire a materialului lemnos (coronițe și vâsc) pentru că nu dețin astfel de documente. În aceste condiții, toată marfa le-a fost confiscată. Controlul se desfășoară în spatele Pieței Centrale, pe Strada I.L Caragiale și în bazar, acolo unde Serviciul de Administrare a Pieței Centrale le-a repartizat spații comercianților de brazi, iar Primăria Câmpina le-a asigurat tarabe comercianților romi.


15 Dec 2015 11:28 5988 vizualizari



Comentarii






  • 18.12.2015 01:47 constantin (chris) ghigeanu draga Domnule (Doamna), va rog sa le explicati in primul rand la Campineni (sau la romii care fac ilegalitatzi ) ce inseamna sa fii in legalitate...sa ai firma.....acte de achizitii...bon de marfa...inregistrarea marfii pentru ca in general romii nu au educatie...plata taxelor de asemenea... este usor sa le confisti marfa dar ei poate nu au ce manca...in general sunt saraci... mai usor este sa ii educi ce inseamna sa fii legal si sa fii un cetatean cinstit si de onoare al orasului... numai prin educatie vom putea evolua... eu sunt plecat de mult din Campina dar orasul mi-a ramas in suflet...si cred ca imi va ramane acolo pana voi muri... sarbatori fericite la toti Campinenii...in primul rand liniste sufleteasca... doamne ajuta ! constantin (chris) ghigeanu guelph, ontario
  • 15.12.2015 14:33 Tudor Sincer, asa le trebuie!
  • 15.12.2015 12:44 koko Sunt curios cum a dat primaria autorizatie de functionare a acestor comercianti in piata -ca se vede ca au mese inscriptionate cu Primaria Campina?
  • 15.12.2015 12:24 brăduț vâscos A fost demonstrat ce fel de comerț promovează primăria. În loc să se găsească o soluție civilizată și legală e acceptată această mizerie.
2514 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2618 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1474 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5517 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV