CONTACT

Florentina Tudorache a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Economice Câmpina

- Actualitate -

Florentina Tudorache a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Economice Câmpina

Un singur candidat s-a înscris la acest concurs organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Așa cum v-am informat într-un articol anterior, este vorba despre Florentina Alice Tudorache (32 ani), câmpineancă, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol și Gaze Ploiești.

După aprobarea dosarului, Florentina Tudorache a susținut probele concursului la finalul lunii ianuarie, fiind declarată admisă cu 70 puncte la proba scrisă și 75,8 puncte la interviu, după cum reiese din anunțul postat pe site-ul ANFP. Urmează ca noul director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina să semneze contractul de angajare și apoi să intre efectiv în activitate. O activitate deloc ușoară, care implică, după cum spuneam și cu alte ocazii, nu doar multă muncă, ci și foarte multă responsabilitate și nervi de oțel. Din informațiile noastre, Florentina Alice Tudorache are un master în economie la UPG și până acum și-a desfășurat activitatea doar în mediul privat. Îi urăm mult succes în noua funcție pentru că sigur va avea nevoie.


01 Feb 2018 10:08 5310 vizualizari


Comentarii






  • 01.02.2018 19:37 george petre Felicitari Interesul comunitatii este mai presus de orice!
  • 01.02.2018 16:36 Eu Bine ar fi sa stabilească la compartimentul preluare acte si modificari ROL, etc. persoane fizice, un program cu publicul și după ora 14 măcar o zi pe săptămână pana la ora 17 ca de, suntem municipiu și mai și lucram 7-15 Acum este un program 8-14 . Putem lua exemplu de la alte municipii . Formularele care se completează aici ar putea sa se găsească pe sit-ul primăriei sa poată fi descărcate și completate acasă și sa vi doar sa le depui. Propuneri ...... or rămâne doar propuneri?
2105 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2986 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3930 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3468 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV